Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 310
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Ahoj,
nevite nekdo proc mi Ninja Trader zobrazuje dne 7.5.2012 hodlotu Low of day 2595,5, misto spravne hodnoty 2586,5 (platforma OEC nebo Brite FUtures). V NT pouzivat session template "default 24/5" tzn. ze by se mi mela zobrazovat cela session. dekuji za radu.
Juwik

Odesláno

Myslím, že default 24/5 má close dne o půlnoci, kdežto futures má close v 22:15 a ještě jede od 22:30 do 23:30 a samotné indexy končí dokonce už v 22:00 hod. našeho času. Tam je někde zakopaný pes.

• 2 týdny později...
Odesláno

Zdravím,
prosím o radu ohledně dat od Zen-fire ? První spojení s daty Zen-Fire prostřednictvím Ninja Trader se mi povedlo bez problémů. Postup byl přesně dle návodů z tohoto serveru. Nicméně po vypnutí počítače a snaze o opětovné spojení mi to stále vyhazuje tuto hlášku : "Login failed: Unable to login(13):permission error". Zkoušela jsem to i vymazat a celé zadat znovu (spojení s daty v NT), ale stále je to stejné. Ještě doplním, že mám demo verzi - jsem úplný začátečník. Načteno spousta teorie a zrovna se snažím začít s back testy :). Moc díky za radu.

Odesláno

Dobrý den,
ráda bych se zeptala ohledně NT, se kterým úplně začínám, mám demo verzi a vše dobře fungovalo až v instrument mangeru jsem si "něco" provedla s daty a od té doby mi nefunguje download replay data,přestože v listu jsou a hlásí mi, že data nejsou k dispozici. Pokouším se je zadávat znova, ale nedaří se mi to,
Velmi děkuji za radu. :)

• 2 týdny později...
Odesláno

introus Napsal:
-------------------------------------------------------
> to SanchezP - nesouhlas dat v grafu a
> historical exportu
>
> mel jsem (a dal mam) podobny problem , exportoval
> jsem data do textoveho souboru
> export se neshodoval s grafem
> po hromade hodin jsem to nasel - casovy posun o
> presne 2 hodiny
> - hledal jsem podle voume na 1 min. grafu
> - tu samou hodnotu pak v exportu
> - rozdil 2 hodiny, v grafu 15:31, v exportu 13:31
>
> zkousel jsem ruzna nastaveni, ale posunu jsem se
> zatim nedokazal zbavit
> jestli mate nekdo napad ....
>
> Vrele diky
>
> introus

Nezávisle na tom jaká časová zóna je nastavená ve windows, Ninja exportuje data vždy v UTC časové zóně.
www.ninjatrader.com/support/forum/showthread.php?t=46498

Nevíte někdo o nějakém skriptu, který by vyexportovaný txt soubor překonvertoval do jiné časové zóny?
Díky.

• Vytvořit...