Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

chtěl bych se zeptat na správné nastavení kontraktu pro backtest.

aktuálně např. jedu trh NQ 06-14. Co mám ale nastavit pokud chci testovat data rok zpět? může tam být také NQ 06-14 nebo NQ##-##?

Díky za pomoc.

• Odpovědí 310
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

agadrajj: Dám to tady ...
Napřed si teplaty extrahuj ze zipu ....
Pokud máš scripty úspěšně naimportované, tak před zapnutím si vlož ty jednotlivé template do složky:

dokumenty-->NinjaTrader7-->Templates-->chart.

Pak spust NT7 a zapni si nějaký graf. až ti najede, klikni pravým do grafu a dej dej template --> load teplate a vyber nějaký.

Pokud budeš zapínat ten template na IMD3, tak musíš napřed zapnout graf, do kterého dáš pod sebe 3 grafy (nq,ym,es) Jinak ti nepůjde zapnout.

Snad to už pojede....

Soubor mi nejde přiložit, tak to máš tady ... leteckaposta.cz/501586054
Klikni na ten malý drobný nadpis "template.rar"
:)

Odesláno

robsol Napsal:
-------------------------------------------------------
> chtěl bych se zeptat na správné nastavení
> kontraktu pro backtest.
>
> aktuálně např. jedu trh NQ 06-14. Co mám ale
> nastavit pokud chci testovat data rok zpět? může
> tam být také NQ 06-14 nebo NQ##-##?
>
> Díky za pomoc.

Nikdo nic? :S

Odesláno

to bude asi zalezet co mas za poskytovatele dat.. Ja u cqg normalne pouziju 6-14 a data se mi dotahnou napr rok zpet...
No a kdyz si nekde sezenu jina data napr. 10 let nazpet, tak to naimportuju do ##-##

• 2 týdny později...
Odesláno

to all:

Prosim vas ako sa da nadstavit v grafe aby sa mi zobrazovala linka ked spravim obchod. Sipka sa mi po vstupe aj vystupe zobrazi to si viem v Data series nadstavit, ale tu linku nie.

dakujem agadrajj

Odesláno

Zdravím,

rád bych v NinjaTrader používal funkci automatického rozkopírování nakresleného objektu do všech otevřených grafů stejného trhu, pro zakreslování S/R úrovní, ale bohužel mi funkce nefunguje. Může mi prosím někdo poradit?

Díky

• Vytvořit...