Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím všechny,
potřeboval bych poradit. Chtěl bych backtestovat přes NT7, dělám vše podle toho co je v diskuzích a v manuálu o NT. Snažil jsem se připojit na historická data prostřednictvím external data a následně download replay data tak jak popisujete, ale v okamžiku kdy zvolím daný den a přes přehrávání spustím play, tak se nic nestane ( pouze jede čas, nezobrazí se graf ). Mohl by mi někdo pomoci s nastavením historických dat nebo mi dat nějaký komplexní návod či doporučení, aby to šlapalo všechno jak ma ?
Děkuji
M
:)

• 2 týdny později...
  • Odpovědí 310
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Zdravím, neví někdo jak docílím toho, aby na indikátorech CCI_Histogram se mi linka indikátoru hýbala podle aktuální ceny trhu? Přikládám screen se znázorněním o co mi jde. Myslím si, že pokud by se mi linka hýbala podle ceny, byl bych schopnější dříve reagovat na vykreslující se patterny FinWinu. Zkoušel jsem měnit některé nastavení v sekci Indicators - nastavení - visual,ale nic z toho nepomohl. Asi hledám špatně. A ještě jeden dotaz. Když jsem se pokoušel si udělat trochu pořádek (vymazat staré kontraktní měsíce) v sekci: TOOLS - INSTRUMENT MANAGER, podařilo se mi vymazat kompletně Nasdaq a teď nevím jak ho dostat zpět. Jde o to, že jsem ho nevymazal jen s nadefinovaných instrumentů, ale přímo z té tabulky Available master instruments. Snažím se dělat paper trading na trhu FESX a Nasdaq, takže u Nasdaqu jsem dopapertradoval....... Díky za odpověď. :(

22633

• 3 months later...
Odesláno

Dobrý den,
chtěl jsem se zeptat jestli se dá v nt7 nastavit do jednoho grafu následující věc:
chtěl bych 2 limitní příkazy jeden buy,druhý sell na různých cenových úrovních,pokud se to snažím nastavit jde pouze jeden,je na to nějaká finta?

díky za odpověd

Odesláno

to bernacek:

finta na to není, jde to normálně, když víš, co děláš.
Problém, proč Ti to nejde, je v aktivní ATM strategii. Po prvním limitním příkazu změň aktivní strategii na neaktivní a umísti druhý limitní příkaz.

• 3 týdny později...
Odesláno

pro Apprentice01 pouzivam FancyBarTimer, nasel jsem to na netu trochu jsem si ho upravil viz. obrazek ze 2 min. - hnede datum a cas je posledni zobrazena svicka zprava - hodi se pro pripad posouvani - jsem linej to odecicat - cerny je skutecny cas

24804

Odesláno

zdravím chci se zeptat jestli nevíte někdo kde sehnat indikator CCI do ninji v podobě jako je na barchart.com. na foru apod. jsem ho nenašel, tady mám pocit že jsem ho někde kdysi zahlíd na screenu ale ted už jsem ho nenašel

24861

Odesláno

Ahoj, prosím o radu.
Backtestuji na NT s daty od AMP (CQG). Jsou zdarma na měsíc, a já je vždy obnovuji. Vždy jsem zadal nový license key a poté přes Account connection zadanový název (např. AMP3) a vybral CQG jako providera. Nyní ale zírám, protože mi najednou zmizela možnost vybrat CQG jako providera a nemohu se tak k datům dostat. Řešil jste někdo podobný problém? Pročetl jsem NT fórum a řešení zatím nenalezl. Děkuji za jakékoliv rady či nakopnutí ;)
Jakub

Odesláno

JakubP:

tohle bude asi problém v licenci u NT.
Pokud máš DEMO NT tak bys měl mít myslím možnost připojit se ke všem možným brokerům.
Pokud už máš placenou verzi NT a máš verzi pro jednoho brokera, pak by to musela být verze pro AMP aby fungovala.

Reinstall NT by snad pomohl v tomhle případě...

• Vytvořit...