Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Toto vlákno
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Je to všechno, žádné další poplatky se neplatí, data jsou zadarmo (při tom minimálním počtu obchodů, pokud není obchodů více než 10 kontraktů za měsíc, platí se zmíněných 25$).
Ale musíš mít tu life time licenci NT - tu už pár let mám a používám :)

• Odpovědí 428
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

• 2 týdny později...
Odesláno

Sinuhet: Moc sem nechodím (spíše náhodou), tak reaguji až teď. Ne přesně totéž, ovlivnila mne ještě práce Lance Beggse - PriceActionTrading YourTradingCoach (PAT YTC) spolu s jeho knihou YTC Scalper. Ale on ten základ zůstává, když už to má člověk jednou "nakoukané".

• 1 month later...
  • 1 year later...
Odesláno

Zdravím všechny.
Už sem tu nebyl velmi dlouho a hodně se toho změnilo. Byl by někdo ochotný mi pomoct/poradit jak se dá přihlásit nyní k účtu po převedení z kombinace MirusFutures+RCG+NinjaTrader - po několika hodinovém čtení jsem pochopil, že se RCG účet převedl pod Dorman a Mirus byl tranformován do NinjaTrader Brokerage. Zkoušel sem pochopitelně dostat se do RCG na původní přihlašovací údaje i resetovat heslo - nic nepomohlo. Od Dormana jsem nenašel žádnou zprávu o přihlašovacích údajích jen mi chodí pravidelné výpisi. Už neobchoduji víc jak tři roky. Děkuji za jakoukoliv radu!

• Vytvořit...