Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Toto vlákno
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kuliblatos Napsal:
-------------------------------------------------------
> Zkusil jsem dnes připojení Mirus/Zen-Fire z NJ a
> data jedou ! ..., ale žádnou zprávu z Mirus jsem
> neobdržel, asi nějaký testovací mód !?

Tradovanie cez Zen-fire by malo byt zablokovane, aj ked data uz ludia vidia. Na forach NT neodporucaju skusat obchodovat (support NT)

• Odpovědí 428
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

doors:
NT nemá info o tom, že by data měla chodit a proto nedoporučují přes ně obchodovat. V případě zájmu
máš počkat na oficiální zprávu od zen-fire...takže obchodování bych se vyhnul a buď čekal a nebo přešel
k jinému brokerovi či poskytovateli dat - Mirus svým klientům nabídl alternativu (do jaké míry je dobrá nevím)

Odesláno

kahiros
Jen jsme to zkoušel. Zatím by mě nenapadlo jít live dokud se situace nevyjasní. Situaci pečlivě sleduji.

Jinak dnes by měl Mirus rozesílat nové oznámení, tak jsem zvědav, co vymysleli.

Odesláno

Jen pro potvrzení. Přes Continuum není možné obchodovat E-Mini Russell 2000. Mirus bere toto řešení jako záložní do doby, než bude Zen-Fire opět funknční. Takto mi to bylo alespoň sděleno na supportu.
Ať se daří!

Odesláno

to all:
Dnes přišel další email od Mirusu s výzvou k registraci dat od Continuum, s čímž je spojena nutnost převedení účtu k Dormanu a zároveň mě přišel email od RCG s upozorněním, že Mirus plánu převod všech účtů u RCG na Dorman k 21.1.2014! Tak už nevím, Pavel K. psal, že dostal info o snaze rozběhnout Zen-Fire, ale takhle to vypadá, že s tím moc nepočítají! Používáte už někdo Continuum data?

Odesláno

Také mi poslali stejné emaily, Mirus i RCG. Včera jsem poslala žádost na AMP a teď čekám. Doufám, že přestup i transfer proběhne dřív než toho 21.1.2014. Obávám se problémů.

Odesláno

Mirus hasi neuveritelnej pozar ... a je videt, ze jak jedna dalsi novy den s ostatnima clearing firmama, poskytovateli dat a technologiemi na order exe., a upresnuje zpocatku dost chaoticke reseni (viz Kinetick), tak je jasnejsi, ze se Zen-Fire nejspis uz nepocita jako s hlavnim partnerem.
Taky jim asi doslo, ze by prisli o dost lidi, kteri obchoduji TF a tak odrizli i Kinetick.
Nicmene jejich pruser je existencni. Uvidime, jak to vyresi a jestli prezijou.
Ja cekam na transfer penez k AMP ... uz je to ale nejaky dlouhy (3 dny).

Odesláno

Kludne to moze trvat aj viac dni, zalezi od tvojej banky.
Mam viacerych brokeroch a nikdy ked som posielal peniaze na zaciatku netrval prevod kratsie ako 3 dni.
Jedine kedy to je rychle je ked vyberam peniaze, co osobne nechapem.
Mam banku v SK, CZ aj v zahranici. a ked vyberam peniaze tak na druhy den su na ucte.

Takze v konecnom dosledku neje to nic ojedinele ked peniaze este nedorazili.
Apropo AMP ma client portal kde sa zaznamenavaju vsetky pohyby a ine spravy. skus mrknut tam ci uz tam nedorazili?
Niekedy sa stava ze len nestihly pripisat to na ucet (cize napriklad v Ninji tie peniaze nevidis) To iste pri otvarani noveho uctu.

Odesláno

ahoj,
přecházel jste teď někdo od RCG k Dormanu? Pokud založím účet u Dormana, můžu k nim poslat peníze přímo z RCG nebo si je musím poslat na účet a teprve pak do Dormanu.

Jedete už někdo nově Mirus/Dorman/Kinetick?

• Vytvořit...