Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Toto vlákno
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 428
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

JanTchi,
diky ... i kdyz tam maj lhutu do 1.1.2014, tak me z NT ted prave odepsali, ze pro klienty Mirus/ZenFire to poskytujou dal - viz jejich mail:
Thanks for your interest in upgrading. Normally the cost to upgrade from a single broker to a multi broker is $500. However, as a Zen-Fire user you are eligible to upgrade for only $300.
If this is of interest, feel free to make said purchase via PayPal using the following link: www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=GRMEJUSUJX6QL

Pokud nekdo obchodoval TF, tak vezte, ze s nove navrhovanou konstelaci Mirus+Kinetick+Continuum (jak me ted prave odepsal AJ Wustefeld) data pro TF nejsou k dispozici !!!! Kinetick je dlouhodobe neposkytuje!!!
Nezbejva teda nez opravdu prejit jinam.

AMP/ CQG data demo mam ted asi 3 dny a zatim nejsou viditelne zadne potize ... ani u volume, kterej pro obchodovani pouzivam.
Volba je teda asi jasna.

hapy trading
sublo

Odesláno

Jak zprovoznit demo AMP / CQG data..? Ninju mam koupenou ( zen-fire/rcg), z Amp poslali mail s licencnim cislem a postupem a pisou ze behem 15 min. poslou uziv.jmeno a heslo. ale od vcera nic neprislo :/

Odesláno

to Follower

podívej se do spamu, posílají prakticky po registraci, jednak licenční klíč z AMP a pak z CQG Trader - User name a password pro vytvoření nového spojení na data.
L.

Odesláno

Tak jsem se dnes ptal u Mirusu jak to vidí do budoucna a když bych přešel ke Continuum, jak to bude vypadat od března, jestli bych si měl poplatky za Kinetick platit sám. Dostal jsem ujištění, že se jedná o dočasné řešení než se jim podaří znovu zprovoznit Zenfire.

Takže já zatím ještě zůstávám, zkusím Continuum a uvidíme jak to dopadne. Přejít jinam můžu vždycky.

Odesláno

A co tak odchod ku optimus futures? Podla toho co som nasiel na bigmiketrading foru je to dalsia alternativa ku AMP.
Ono ked tam clovek cita o AMP na tom fore tak teda vobec nema chut tam presunut konto :)

Optimus ma NinjaTrader+Rithmic, takze vlastne to iste co som mal u Mirus (Ninja+Zenfire)

Odesláno

Tak teď už tomu opravdu nerozumím. Tak jak to teda je. Před pár hodinama mě z Mirusu psali že náklady u Continuum na data z Kineticku berou na sebe a na stránkách Kineticku se dočtu že už pro nové zákazníky od Mirusu slevy neplatí. Levá ruka neví co dělá pravá. (td)

26556

Odesláno

Mě ani po dvou dnech jméno a heslo pro free demo od AMP/CQG nepřišlo. Udělal jsem znovu registraci a opět nic. Vždy jen licenční klíč k NT. Do spamu jsem se pochopitelně díval ihned. Tak jim to asi nějak nefunguje. Jsem jeden z těch co jel na Mirusu a po tomto megavýpadku se chtěl podívat jak to fachá jinde .... :/

Odesláno

Já si demo u AMP registroval včera odpoledne, klíč dorazil během pár minut a další mail došel až v noci! Problém je, že po zadání lic. klíče, logu a passu, mě Ninja hodí chybovou hlášku a stejně se nepřipojí! Do Amp jsem nepsal, zatím čekám, s čím přijde Mirus!

Odesláno

demo uz mi faka od AMP / CQG. Psal jsem si na chatu na AMP, napsal mi znovu jiny lic.klíč, uz.jmeno a heslo ( ktere mi jinak neprislo do ted) . samozdrejme mi to neslo i tak a to se i pripojil ke me na komp a zkousel to sám a porád chybové hlášky nejaké . nakonec napsal at napisu na support ninji, tam jsem nepsal. celou ninju jsem odnistaloval, smazal vsude kde byla, kazdou slozku atak a nainstaloval znova. pak se to v pohode rozjelo konecne... Zatím to faká vyborně ;)

• Vytvořit...