Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Toto vlákno
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 428
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Pavel K.
zdravim te zase po delsi dobe a preju dobrej rok. Tenkrat ten blog byl prima ... uz jsi to zrusil uplne?? Jak ted obchodujes??

abych nebyl uplne off topic:
Rombic: garanci ti nikdo neda ... nejlepsi bude pockat az data budou tect plynule nejakou dobu bez preruseni.

Doufam, ze na tom makaj a brzo uz bude vse ok.

Odesláno

V noci přišel další omluvný mail od Mirusu :-(, ale zatím žádný viditelný výsledek. Nevíte někdo co přesně se skrývá za touto větou? Nějak nerozumím té zkratce ani co tím mysleli :-(

In addition, you can transition your current Mirus account to an interim trading solution based on your FCM.

Odesláno

Futures Commission Merchant (FCM),
ale smysl také nechápu, navíc platforma pro mobilní obchodování a sledování účtu MirusTrader, kam se dalo nalogovat už taky nejde.
Je to velký průšvih a opravdu jsem zvědav na dopady. Používáte někdo jiného brokera spolupracujícího s RCG a NT?

Odesláno

Zdravím tradery od MF,

protože komunikuji převážně s rusky hovořícím supportem u MF, mám pocit, že občas dostávám lehce jiné informace, než od anglické verze.
Už v sobotu mi poslali na výběr 4 varianty jiných alternativ, dnes mi to doporučili dokonce naléhavě...dívčina, která mi to psala, očekává, že MF vytvoří alternativní připojení pro NT (dokonce je možný návrat k Rithmic). Dále uvedla, že pokud využiji jednu z těchto alternativ, budou mi sníženy poplatky, aby mi zcela nebo alespoň částečně kompenzovali náklady na jiné platformy nebo připojení.

Doporučené varianty:
Var. 1 - Sierra Charts-T4

Var. 2 - CST T4/T4

Var. 3 - CQG trader/CQG

Var. 4 - CQG QTrader/CQG

Abych řekl pravdu, sám jsem se ještě nerozhodl, jestli nepočkat cca týden, jestli nerozběhnou klasickou variantu NT+ZF nebo přejít na Sierru, o které už delší dobu přemýšlím, popřípadě změnit brokera....

• Vytvořit...