Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 1,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Rob99 Napsal:
-------------------------------------------------------
> . . .
> 2 Hugos: Jeden spatne napsanej indikator zcela
> jiste nemuze ovlivnit ty ostatni...
> . . .
> Jedine kdyby byly zreferencovany...
> . . .

To přesně jsem měl na mysli. Na BigMike jsem našel právě takový příklad.

Odesláno

Zdravim
aky je prosim rozdiel medzi indikatormi nachadzajucimi sa v ponuke menu ninja trader
V ponuke file/utility/ninja script assembly

A v ponuke tool/indikator/edit

Pytam sa preto ze som si kupil nejake indikatory a sice nachadzaju sa normalne v zozname indikatorov v charte. Ale nenachadzaju sa v zozname tool. Indikator. Edit
tj neviem sa dostat do ich editacie.
a co som si vsimol tak niesu ani v zlozke kde sa nachadzaju ostatne indikatory v my docunents.ninjatrader...atd

Viete mi prosim napisat aky je teda v nich rozdiel a ako pripadne ich editovat? A kde ich vlastne najst?

Dik

• 2 týdny později...
Odesláno

Dobry den,
po cca 8 zbacktestovanych mesicich v programu NT7 a s free daty od CQG jsem nemel zadny problem az na listopad roku 2014, kdy se mi nactou data pouze od 21.11. - 26.11.2014. Dokazal by mi prosim nekdo poradit, v cem muze byt problem?
Predem dekuji za odpoved, Marek S

• 4 týdny později...
Odesláno

Zdravím všechny,
můžete mi někdo poradit?
Stáhnl jsem si demo NT 7. V NT jsem si připojil data ,,Kinetic (End of Day)''. Otevřel jsem si 15 min. graf NQ. Udělal jsem všechno přesně podle videotutoriálu na stránkách Finančníka: ,,NinjaTrader a vlastní automatizovaná obchodní strategie'' (CCI50, 14) od Tomáše Nesnídala.
Bohužel, když se mi měli v grafu znázornit šipky pro signál long tak mi vyskočila tabulka:

Although you have order confirmation enabled, order generated by a strategy will be submitted without confirmation.

Co to pro mě znamená??? Děkuji

Odesláno

Děkuji za odpověď.
Bez potvrzení znamená, že neuvidím šipky? A vstupy a výstupy z obchodů budou vidět ? Jak to, že ve videotutoriálu jsou znázorněné? Co mám udělat jinak?

Děkuji za radu a trpělivost.

Odesláno

to by malo byt už prednastavené že ich uvidiš ale si to preistotu skontroluj otvor si graf nasledne klikni na prave tlaičtko na myške otvorí ti menu vyber Data Series v časti trades pri Plot executions by si mal mať TextAndMarker ak nemaš tak si to nastav

• 4 týdny později...
Odesláno

Dobrý den, v NinjaTraderu používám data z Kinetick - end of day (free). Při načítání dat do grafu byl pro trh ES jako výchozí jen trh ES 12-15. Když jsem přes menu [ital]tools > instrument manager [/ital] přidal další s jiným expiračním datem, při načtení dat vypadaly oba grafy stejně (jak ES 12-15, tak i ES 12-16). Chtěl bych se zeptat, jak lze získat data pro jiné expirační datum než je přednastavené. Případným rádcům děkuji za odpověď.

• Vytvořit...