Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 1,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

MayJ Wrote:
-------------------------------------------------------
> Ale co s tim?myslel jsem ze nejdou pouze ATM
> straregie...

Koupit licenci, bud celozivotne nebo po mesici. Zas tak drahe to neni.

Odesláno

Asi sem spatne polozil otazku.Jde mi o to ze chci jet live ale mam pouze direct version,ktera je bet chart trader a potrebuju nejak zadavat prikazy market a close....SL zadavam pres buy/sell stop....

Odesláno

Nevíte prosím někdo jak upravit nastavení filtru account v Control centru aby si to následně NT7 pamatoval? Vždy když nastavím přes check box co chci vidět tak to funguje přesně do dalšího spuštění Ninja a zase je tam vše. Docela by mi vyhovovalo kdybych mohl i přímo odebrat již nefunkční demo accounty atd.

26026

Odesláno

Zdravím všechny,

mohl by mi někdo poradit?
Mám problém s demo připojením... Měla jsem demo od Zen-Fire, to mi cca před měsícem vypršelo. Nyní jsem se zaregistrovala u AMPclearing, dostala licenční klíč i přihlašovací údaje. A tady končím, když zadám tento nový lic. klíč, tak mi to hlásí : invalid license
Zkoušela jsem NT i odinstalovat a stáhnout znova, ale stále je to to samé, vše si pamatuje, jako bych ho vůbec neodinstalovala :S

Prosím poraďte

Odesláno

Znovu zdravím,

tak už jsem to vyřešila... jediný problém byl v tom, že jsem lic. klíč nezadávala ručně ale zkopírovala jsem ho.
Nyní když mi to docvaklo a zadala jsem ho ručně, vše běží jak má... (tu) :D

• Vytvořit...