Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím
Mám NT7 připojení k IB live. Když se přihlásím na paperúčet,v grafu ve sloupci k zadávání příkazů je políčko Account ,kde se mění simúčet a paperúčet.Problém je v tom, že je tam jenom simúčet a nic jinýho.Když se přihlásim live tak není problém.
Richard

• Odpovědí 1,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Chtěl bych Vás poprosit o radu, protože po hledání na fórech jsem nenašel odpověď.
Mám nainstalované Demo NT7 s daty ZenFire, které až do včerejška fungovalo bez problémů, ale dnes 29.9.mi NT nenaběhne . I když se objeví úvodní logo s popisem probíhajících spouštěcích procesů, tak hlavní kontrol center okno se už nezobrazí. Když se kouknu do spuštěných procesů, tak NinjaTrader.exe je spuštěn, dokoce se průběžně zvyšuje jeho využití paměti, ale není zobrazeno ani jedno jeho okno.?

Odesláno

jenr: to mi obcas taky udela, proste to ukoncim pres spravce uloh a zkusim znovu, pak uz to vetsinou jde... pripada mi, ze to dela kdyz napriklad neco stahuju soucasne v prohlizeci, ale mozna to je necim uplne jinym ....

Odesláno

zdravím vás,
Nainstaoval jsem Ninju, zaregistroval se u Zen Fire, ale stále se mi nedařilo je propojit, neustále to házelo nějakou chybu, o zkušebních třicet dni už jsem přišel a prakticky jsem nerozchodil ani jeden graf. Chci vás proto poprosit, doporučili byste mi jiný zdroj pro Ninju, u kterého bych si mohl nastudovat staré grafy a vytvořit si podle toho svůj styl? Díky moc!!!
:S

Odesláno

zkoušel jsem několikrát. Zkusil jsem i opravnou instalaci, ale málo platný. Nevím, jestli si můžu dovolit odinstalovat Ninju a znovu nainstalovat, aniž bych přišel o uloženou Workspace a nastavení grafů?

Odesláno

nemel bys o to prijit, pro jistotu si zazalohuj

c:\Users\.....\Documents\NinjaTrader 7\

(mozna to je u tebe trochu jinde, asi bude zalezet co mas za windows...)

jo a jeste jsem zapomel v menu NT7 File-Utilities-Backup :) to by melo stacit

Odesláno

Zdravím,
hledal jsem všude možně, ale odpověď nenalezl - jde o replay. Problém je, že i když (alespoň si to myslím), mám postahovaná data např. za celý týden, NT, i když ten týden vyberu, zobrazí vždy jen poslední den a ne celý týden najednou.

Mám NT na dvou počítačích, na jednom to funguje bez problému třeba 3 měsíce dozadu, ale na tom druhém ani ťuk - prolezl jsem snad vše, ale neumím to na tom druhém rozjet:)

Díkas
H.

Odesláno

mozna je nejaky problem se zenfire daty, ja je doted v pohode uzival na bt, ale najednou koukam ze nejake dny mam useknute, graf skonci ve 14:15 a zacne ve 23.00 dalsi den, takze to vysekne dve cele obchodni seance..

moc tomu nerozumim proc se to deje..

Odesláno

Ohledne historickych dat bych moc neresil poskytovatele dat, NT to ma v sobe zabudovane. Staci si napriklad stahnout replay vcerejska, a nastavit pak graf aby nahral treba 1000 dni dozadu (Days to load) pri pripojeni na market replay. Jeste nez zacnes prehravat replay, historicka data jsou jiz v grafu nactena.

Ohledne useknutych casti grafu mi to prijde jako nespravne nastavena template v Data Series, ale muze to byt i neco jineho.

Odesláno

Ahoj, backtetuji v NT, data od AMP-CQG demo. Nejdou mi načíst volume data, i když všechna ostatní data jsou ok. Zkoušel jsem stáhnout ticková data v Historical data manager, zkoušel jsem Reload all historical data, také reinstalovat celý NT, ale bohužel nic.
Nevěděl by někdo prosím v čem by mohl být problém? Děkuji!

Odesláno

Jakubp:
ahoj,
Za jak dlouhé období potřebujete data od cqg zkusím se podívat jestli jsou ok a případně je Vám pošlu. Jinak celkově historická data od cqg mají občas chyby nejlépe je to vidět pokud data hodíte do exelu. Můžete se zkusit zeptat miro sabo - skype, ale pochybuji že Vám pomůže.

• Vytvořit...