Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, prosím o radu s drobným problémem. Backtestuji NQ, na 3 min. TF. Data CQG. Problém je, že mi chybí data od 18.4.2013 do 5.8.2013 (viz přechod na screenshotu). Už několik dní čekám na odpověď od Miro z NT. Nevíte prosím někdo, čím to může být? Děkuji!

25304

• Odpovědí 1,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

JakubP:
Miro je asi doma na dovolenke (chatoval som s ním o tom nedávno). Mám tiež CQG. Toto je dosť veľká medzera. Predpokladám, že si už skúšal reload all historical data. Väčšinou sa to spraví. Ak nie, tak skús natiahnuť do čistého nového okna rovnaké dáta.

Odesláno

Ahoj,

řeším teď otázku jak nejvhodněji přenést nastavení NT na externí disk kde mám veškerá související data s tradingem a protože mám více "pracovišť" , přepokládám tímto jejich přenášení mezi různými PC. Abych nemusel pořád kopírovat aktuální nastavení, rád bych využil externí disk a z něho NT spouštel.
Moje představa je, že na E: nainstaluji novou verzi NT a do ní pak vložím svůj licence key. Pak zkopíruji Backup z C: a dle potřeby aktualizuji tuto zálohu na E: následně do NT nebo je-li to možné a jak nastavit spouštění NT přímo z E:, tím bych jej na C: vůbec nepotřeboval.
Je toto řešení možné a v budoucnu ( např. aktualizace a pod.) mi to nenadělá nějaké problémy? Budu muset nastavit nové cesty na E: nebo si to NT upraví samo.

Díky předem za komentáře a varování .

L.

Odesláno

Dobrý den,
hledal jsem na internetu, ale nikde nic. Ani zde na fóru jsem nic nenašel.

Jedná se o to, že bych potřeboval napojit NT7 s Kinetickem (načítání dat) a Interactive Brokers (zadávání přikazů).
Data beru z Kinecicku. U IB nemam předplacený data. V NT7 budu mít zobrazený graf.
Moje otázka zní: Budu moc zadávat příkazy přímo v NT7? (Doom, případně přímo z grafu)

Předpokládám, že toto lze.
A pokuď ano, předpokládám, že mám na NT7 připojený jak Kinetick tak IB, že?

Dekuji za odpověď
Feffe

Jestli se to zde na fóru řešilo, tak se omlouvam za duplicitu. ;-)

Odesláno

Podminky dema na Zen-Fire se velice zprisnily. Napriklad pokud jsi jedno demo uz mel, tohle se ti ukaze pri kazdem dalsim pokusu o obnoveni. V nekterejch pripadech si muzou myslet ze zkousis obejit ten system i kdyz je to treba tvoje prvni demo, a odriznou te jeste nez se to vubec povede to rozchodit. Bez pomoci jejich customer service to asi nevyresis.

Odesláno

Prosím o radu - dneska se mi v NT špatně zobrazila data. Zdá se, že chyba je v datech z pátku (viz obrázek 30min grafu) - protože ty se dnes načetli o cca 1 500 bodů níže než byly ve čtvrtek a dnes = úplně rozhozený graf. Přitom v pátek byly naprosto normální, v klidu jsem na nich live papertradoval. A i pokud si dám zobrazit v 5 min grafu (můj obchodní timeframe) jen dnešní den, tak data naprosto vpořádku, hýbají se jak mají na správné úrovni. Zkusil jsem odebrat a zase přidat kontraktní měsíc NQ 12-13 I Tools -> options -> data a reset instruments. Nic z toho nepomohlo. Má někdo radu? Jinak NT verzi mám 7.0.1000.14 + mám TWS 938.1 (papertraduji přes IB).

25426

25427

Odesláno

Nejde mi editovat příspěvek, takže takhle ještě doplním:
teď jsem i zkusil ručně odebrat data z 20.9. z místa kam si NT ukládá (C:/Users.....NT7/db/kontraktní měsíc) a pomocí Tools -> Historical data manager -> Download znovu nahrát a ani toto nepomohlo :( .

• Vytvořit...