Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 1,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Prosím taktéž o radu:

Při simulovaném obchodování na datech stažených z Replay Data a následném vyhodnocování pomocí Account Performance se při zavření a opětném otevření NT data u uskutečněných obchodech z Orders Grid ztratí a nemohu sledovat v Account performace starší simulované obchody.

Kde a co nastavit, aby mi tyto již provedené obchody v NT zústaly pro Account Performance zachovány?

Děkuji - přeji pěkné Velikonoce.

Odesláno

alexander:

pokud vím, tak uchovat obchody provedené v režimu Replay není možné. Řeším to tak, že výsledky si exportuju do Excelu (pravý klik -> Grid -> Export to Excel...)

Odesláno

Dobry de Prosim Vas skusenejsich o radu, ako dostat do ninjy a kde najst indikator ,, volume at price,, alebo ,,volube by price,, jedna sa o indikator ktory zobrazuje konkretnu hodnotu volume ktora vola zobchodovana na danej cene,nejedna sa o ziadne ciarky ale konkretne cisla.Prikladam aj 2 grafy,myslim ze to tu popisoval aj Stranger na 36 strane ale to ma nikde nedoviedlo.Mozno mi poradi on alebo niekto iny.Dakujem a prajem pekne velkonoce

22579

22580

Odesláno

Dobry den Dakujem za rady, ale tieto indikatory nemam v ponuke. Mam ninja trader 7,tak mozno to bude tym ze mam starsiu verziu alebo ak ste si ich dodatocne stiahli???Musim este podotknut ze mam free verziu.

22611

Odesláno

filip44

To co ty chceš dostat do NT nativně program prostě neumí,proto to tam v indikátorech nemáš. NT to řeší skrze pluginy,ale skoro(možná žádný) není zadarmo. Pohledej na Googlu to co ti radíme a k výsledku se určitě dopracuješ....ten od Petra je za hubičku a ten můj je v podobné cenové relaci jako celý NT...

Odesláno

Dobrý den,
chtěl jsem se zeptat,pokud chci obchodovat 2 různé strategie na jednom trhu,tak musim mít otevřeny 2 grafy stejného kontraktního měsíce? např. na jednom jsem v pozici long AOS a druhý diskréční přístup mi říká short,tak aby se příkazy nespárovali,pomůže otevření nového grafu?

Díky za odpověd

• Vytvořit...