Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 1,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

pardon, já si špatně přečetl, v čem je problém..tj. s tímto asi neporadím..počkejte nejspíš na další help od NT supportu..jiné timeframy včetně alternativních vám taky nefungují?? zkusil ste otevřít uplně novou workspace i graf?? nebo třeba provést restore z backupu?

michal

Odesláno

u mě byl také problém rozchodit NT 12, ale stačilo napsat na support a pomohli mi :-) reagují v podstatě okamžitě (v jejich pracovní době), vyměnili jsme si asi 3 maily a během necelé hodiny mi vše fungovalo, jak má :-)

Odesláno

problem vyrieseny

bolo treba naistalovat tento MS Update for Windows XP (KB2443685)

Install this update to resolve issues caused by revised daylight saving time and time zone laws in several countries.

Odesláno

Můžete poradit Přestal mi fungovat replay market ,zobrazuje jiná data než když si pustím trhy přez chart. pro ilustraci přikládám screen s dvou dnů z minulého týdne . A co znamená hláška " NT version 7 release 12 released" nemá spojení se špatnou funkcí replay. děkuji luboš

22423

22424

Odesláno

Zdravím,

nevíte někdo jestli se dá v NT7 nastavit v market replay odpočítávání časových úseček, abych věděl, kolik sekund zbývá do konce úsečky?? Jestli to tu někde je, tak se omlouvám, je to obsáhlé vlákno a zatím se mi nedaří to najít, díky.

Odesláno

Sejna:
Čas ve vteřinách vidíš na tom malém okně kde si Replay spouštíš, zrychluješ atd..
Když mám např. timefrane 2 min, úsečka končí přesně každou sudou minutu..Obdobně je to u jiných tf..
Podle toho alespoň to hlídám já..myslím že zobrazit zbývající čas nelze..

Odesláno

Ok,
ale když mám například nějaký Template jako např FINWIN, tak na nějakých screanech tam mají tradeři vpravo dole toto odpočítávání -,, time remaining"

Předpokládám ale, že to bude pouze v placené verzi, nebo se pletu??

• Vytvořit...