Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 1,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

ahoj, omlouvám se jestli se to již někde řešilo, ale v poslední době mi blbnou zrniny. Když zapnu NT s premarketem, tak mi to po zapnutí vykreslí nesmyslnou svíčku. Když přepnu timeframe a zpět, tak to vykreslí zas jako poslední svíčku podobný nesmysl. Data mám od IB, ale tím to není. Na druhém compu jsem připojen CQG a je to nemlych stejné. Poradíte???
Dík a dobré obchody,
P.

Odesláno

Zdravim, chcem sa opytat co sposobuje rozdiel medzi live vykreslovanim sviecok a replay. Co ma zaujima je preco niekedy je rozdiel vo vykreslovani pri replay. Vzdy po live seance na druhy den idem rano replay aby som si overil spravnost obchodov a potvrdil si tzv zhodu oproti paper replay. Niekedy ale ako som spominal vyssie sa v live vykresli inak sviecka ako v replay. Niekedy vznikne GAP a dost velky a niekedy tvar sviecky je uplne iny ako v live. Posielam screen v prilohe. Keby mi to pripadne niekto vedel vysvetlit a najlepsie poradit aby som tuto vadu odstranil, budem len rad ked sa o to podeli. Dik

20184

Odesláno

BOBR skusil som tvoju radu ale nepomohlo to, stale tam mam ten gap. Mozem ta poprosit keby si to skusil u seba? jedna sa o trh NQ - 09 z dna 22.08.2012 a tato vysoka usecka sa vykresluje po 20:00 hod nasho casu. Ked sa pripojim na svoj ucet brokersky tak je setko okej, ale ked sa napojim na market replay, tak vyzera to tak ako som posielal vyssie obrazok. Pre lepsiu ilustraciu posielam znova. Skus mrknut u seba prosim ci ti to bude tiez toto robit.

20200

Odesláno

stranger:

data by se neměla lišit, pokud je budete nahrávat přímo při zapnutém live streamu..pokud je stáhnete ze serverů NT dodatečně, pak se budeou data lišit VŽDY! proč, to najdete tady na fóru pomocí vyhledávání detailně popsané - je to internetem, počítačem, vzdáleností od burzy atd.

michal

• Vytvořit...