Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 1,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Mám dva problémy s NT7.

1) nejde mi otevřít workspaces. Resp. neotevře se žádné okno. Při založení a uložení nové pracovní plochy postupuji takto:
- File - Workspaces - New Workspaces
- otevřu graf
- File - Workspaces - Save Workspaces As - zadám jméno a teprve pak zavřu okno s grafem
Když chci prac. plochu otevřít, tak zavolím File - Workspaces - Open Workspaces nebo kliknu rovnou na požadovanou prac. plochu, ale nic se neotevře. Dělám něco špatně?

2) někdy se mi nezobrazí grafy. Pomůže až reset NT7. V čem je chyba?

Odesláno

Poradí mi prosím někdo s problémem? Napojil jsem si do neostrého NT data od Zenfire. V 15 30 jsem spustil graf TF 2 min. Vše probíhalo v pořádku, data jsem porovnával s kamarádem, který má data od IB. Provedl jsem několik simulovaných obchodů na ostrých datech. Pak jsem ale omylem ve 20 30 vypl graf a po opětovném spuštění graf naběhl sice ve 20 32, ale bez úseček od 15 30. Zbyly pouze zápisy po obchodech a to v jednom nepřehledném sloupci. Nevíte někdo co s tím mám dělat? Nerad bych se dostával do podobných problémů.

20040

Odesláno

tp Pavel6: skus urobit reolad priamo z grafu klik pravoym tlačidlom na myške a reload All historical data
je možne že ma zen-fire problem s datami. Skus napisat na support tvojmu brokerovi počítam ,že ideš cez Mirus

Odesláno

Zdravim vsechny,
Mam prosbu pokud by nekdo dokazal poradit:Hledam free live data do NT7,uz jsem byl regnuty na Zen-Fire,Mirus atd,ale po 30 dnech to uz nejde znovu obnovit,i kdyz pouzivam jiny email k registraci atd.Dokazal by mi nekdo poradit,jak se to da vyresit?
Diky

David

Odesláno

Paper trading dělám většinou na Market replay. Nebudu přeci koukat na to jak jde trh do strany :-) na live data. Testuji kdy se to hodí mě a neohlížím se zda běží burza (třeba o víkendu).

Odesláno

Chtel jsem se jeste zeptat,zda by jste mi nekdo neposlali prosim odkaz pripadne navod,pokud to tady uz nekdo nekdy zminoval jak si nastavim v NT ten market replay treba na TF nebo NQ to je fuk.Dokazu si stahnout historical data,ale pak nevim kde to mam nastavit,at se to spusti a muzu si to treba krokovat.Zkousel jsem vsechny zpusoby,ale nejak mi to nejede.Graf je porad staticky a nechce se hybat :-) Diky moc

Odesláno

Asi to bude někde pospané ale postup je File - Utiles - Download replay data , vybrat komoditu a datum. Pak File-Conect-MarketReplayData. Není to jednoduché ale ve výsledku to ušetří hóódně času.

Odesláno

to:divadrapsak - u AMP nabízejí data 2 roky bez poplatků při založení účtu 500 USD. Snad to ještě platí. Sám to využívám už asi rok a půl. Domluva slovensky.

M.

• 2 týdny později...

• Vytvořit...