Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 1,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

ZEN FIRE-Nefunguje

1.Data do NJ-po registracii na ZF-sa skopiroval do NJ account manager len ID+PASS a to bolo vsetko.Uz to tak nefunguje.
Priznam sa ze neviem odkial natiahnut este data do NJ

2.Graf-ked si dam napr. soya je jedno aky kontrakt mesiac-dam napr 90-dni aj tak mi vzdy nacita od prvej usecky-nie historiu dozadu-musim to nechat bezat skoro cely den aby som na grafe nieco mala. Poradi niekto?

Tie historicke data-su aj pre vsetky FUTURES? Mne staci (kukurica,psenica,soya)

Odesláno

lucifer66:
ninjatrader pro mobil neni.
pro mobil sou aplikace na ovladani ninjatraderu na dalku viz pajus kucer.
www.ninjaterminal.com/
www.zweisteintrading.eu/

To ale neresi nouzovy stav a uzavreni pozice. Spis se zkuste zeptat vaseho brokera jakou mate moznost uzavreni pozice. Vetsinou funguje 24h telefoni linka. Nekteri brokeri podporuji uzavreni pozice z webu nebo maji telefoni Aplikaci. Napriklad InteractivBrokers, TradeAmerica(thinkORswim), MBTrading, dukas, FXCM a myslim ze i spousta dalsich FX brokeru ma app pro chytre telefony prez ktere se da pozice ridit kdyz hlavni pocitac nejede.

Ja pouzivam Ninju ve spojeni zenfire a mirusfutures.
A pro snadne uzavreni pozice se da pouzit beta.zenfire.com/login/ dokonce i pres mobil. Bohuzel to je stale beta a neni to 100%, ale uz jsem to parkrat vyuzil k rizeni pozice kdyz me ninja trader spadnul. dokonce se da napsat na podporu a zdvoji vam ucet a muzete byt tak prihlasen k uctu jak v ninjatraderu tak na webove verzi.

Dalsi moznost je pouziti pouze SL prikazu bez zadaneho PT na burzu. V tomto pripade pri odpojeni nehure vypadnete na SL.

Odesláno

tiez som riesil mobilnu aplikaciu ale uz ju neriesim, pretoze doraz bude taky hunbuk s tabletami s plnohodnotnym Win 8 ze vyriesi to problem tradovania alebo kontrolovania pozicie pri obchodovani. Ja osobne sa tesim na ultrabook od lenova yoga www.techbox.sk/it-svet/c4066/lenovo-yoga-ultrabook-skrizeny-s-tabletom-vyzera-vyborne.html
samozrejme budu aj ine ponuky a uvedenim WIN 8 na trh sa to len tak pretrhne.

Odesláno

Potřeboval bych někoho, kdo mi vysvětlí zajímavou věc v Ninja traderovi, kterou jsem dneska zjistil. Týká se to Nastavení Grafu a zejména položky "Days to load". Domníval jsem se, že touto volbou si nastavuju pouze, kolik dní zpátky chci nahrát a prohlížet data, ale vůbec mě nenapadlo že tato volba může mít fatální vliv na Zobrazení Ema34 a EMA204.

Možná je to chyba jen u mě, nebo jsem tuto volbu špatně pochopil, ale Konkrétně když nastavim Volume Graf na hodnotu 1000 a načtu trh, je zásadní rozdíl jestli zadám "Days to load" na 3 a nebo "Days to load" na 30. Jelikož v grafu s nastavením 3 jsou EMA34 i EMA204 zásadně jiná než u volby "Days to load" 30. Respektive ten zásadní rozdíl je do hodnoty 3 cokoliv je nad 5 je již stejné jako třeba hodnota 50 (Days to load). Domníval jsem se že hodnota EMA se počítá z údajů, které neovlivní volba "Days to load" a toto zjištění mě trošku "vyděsilo" že doteďka EMU počítám špatně. :)

Může to prosím někdo zkusit popřípadě vysvětlit.
Mám NT7 a Připojení AMP
Díky PaGun

Odesláno

to:Pagun

ninja pracuje s kalendarnimi dny misto obchodnich takze pokud tam mate dnes v pondeli 3 nactou se skutecne data jen za dnesni den.
Dale bouhzel indikator EMA v ninjovi neceka dokud budete mit 204 baru na grafu a zacne vypocet po prvnich 20 barech.

Bud nahrajte vice dat, aby ste mel jistotu ze mate aspon 204 a vice baru na gafu pri pouziti EMA, nebo puzijte jiny indikator ktery se ujisti ze ma dost dat pro vypocet.

Odesláno

"Days to load" se dá o řádek vejš přehodit i na "Bars to load" a zadat si počet ve svíčkách. ;) Také je rozdíl když se do obchodních hodin započítá či vynechá čas mimo hlavní obchodní hodiny.

Odesláno

LeeTo Napsal:
-------------------------------------------------------
> Aktualne spolupracuji na verzi pro NT najdete ji v
> Elite sekci BMT fora.
>

Super no a někde přístupněji kde to není zpoplatněný by to nebylo???

Odesláno

Zdravím, mám dotaz jestli někomu dalšímu, nejde v demu Ninji obchodovat FESX. všechny instumenty jsou v pořádku, jen FESX se načte a dál už se nehýbe, doběhne čas na svíčce a stojí. musím dát Reload all historical data, a pak se ukáže aktuální cena, ale graf znovu stojí. Takže se pohyb ukáže pouze při reloadu. Při zadání příkazu je rejectnutý a napíše:There is no market data available to drive the simulation engine. Ale na ostatních instrumentech vesele obchoduji. Je to tím, že do dema netečou live data z FESXu? děkuji za vaše postřehy

Odesláno

PeTu: ColorZone není špatný, nicméně jsem si představoval něco co budu posouvat přímo na grafu. A za další když zadám
Zone size, tak pro všech těch 12 zon je stejná šířka, tudíž jich tam musím dávat víc a víc, abych měnil jejich šířku. Ale samozřejmě moc děkuji.

• Vytvořit...