Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Myslíš, že za tu dobu co jsi nechal Ninju spát se nemůže pohnout cena? Tady o necelé 0,3%?

Udělej si reload dat aby Ninja ukázal i to co se dělo když spal, nebo ho nech zapnutého celý den a pak se podívej na rozdíl cen od doby kdy ho vypínáš a znovu spouštíš. ;)

• Odpovědí 1,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Zdravím všechy tradery.

Chtěl bych vás poprosit o radu.

Sehnal jsem si historická intradenní data trhu YM a NQ od září do prosince loňského roku(12-11) a nemůžu tato data zobrazit v NinjaTraderu. Prvně jsem data z NT na jednom počítači exportoval do souboru a tyto data naimportoval do NT na jiném počítači. Objevila se hláška historical data imported succesfully, ale nevím, jak tato data teď zobrazit v grafu. Zkoušel jsem přes New – chart a pustit data ze seznamu instrumentů – pomocí instrument manageru jsem přidal správný kontraktní měsíc – ale otevřel se mi pouze prázdný graf.

Mohl by někdo pomoci?

X3R0.

Odesláno

Pro X3ZRO: Zkontroluj si v Data series vpravo, kde se zadávají parametry grafu, u Data, kolik dní máš nastaveno u Days to load a jaké máš End date. (počet dní od End date by měl být takový kolik jich je do počátku tvých hist. dat..snad je domu rozumět..)
M.

Odesláno

Dobry den,

prosim Vas vedeli by ste mi poradit ako nastavim na NT S/R urovne. Chcel by som to pomocou farebnych pasov ktore budu pod svieckamy a nie nad. S/R som si oznacoval len pomocou horizonal line a rad by som zistil inu metodu,

dakujem velmi pekne za odpoved

Odesláno

Zdravím, chtěl bych někoho poprosit zda by nevěděl v čem je problém ;) Potřebuju si na NT 7 zapnou market replay data 2 trhů najednou. Když si dám ES 6-12 a FESX 6-12 a pustím si je ( samozřejmě po tom co je stáhnu ) Tak ES je zastavené v 05:00 a Fesx zašne běžet až v 9:00 s otevřením ale ES se už prostě nerozeběhne. Nevíte jestli to vůbec jde pustit v jednom okně najednou na market replay ? Dík

Odesláno

Chtěl bych Vás ještě jednou někoho poprosit mohli by jste zkusit stahnout si v NT 7 jeden den na trh ES a pak ho zkusit přehrát ? Já jenom jestli je problém na mém PC nebo ty data prostě stahnou nejdou. Děkuju moc

Odesláno

Čau, no zkusil jsem to a normálně mi to šlape. Nevím jak si daleko s tradingem a nechci z tebe dělat někoho kým nejsi, ale nestáhl sis třeba víkend, svátek ?
Případně někdy pomáhá vypnout a zapnout NT7, případně mi někdy něco nejde a třeba po hodině už jo, nestává se to tak často takže mi to moc nevadí, ale nemyslím si, že by to bylo tvým¨"písí". (tu)

Ještě jedna věc...především když s NT třeba hodinu pracuješ, prohlížíš grafy atp. a pak chceš stahovat tak je to buď pomalé jako prase a nakonec se stejně nic nestáhne a pár dalších závad...proto kdykoliv stahuješ tak je dobré mít NT čerstvě spuštěný. Nevím sice co to je za nesmysl, ale vážně mi to tak funguje :D

Odesláno

Zdravim Vas. Neviete niekto kde sa v Ninji nastavuje indikator CCI tak aby nad nulovou linkou mal zelenu farbu a pod nou cervenu? Tak ako to ma nastavene Tomas v jednom z poslednych clankov? Prehladal som snad vsetko, takze dufam bude otazka k veci.

Dakujem s pozdravom

Odesláno

belickajan - to myslím ani nastavit nejde. Musíš si stáhnout pack, nebo nějaký modifikátor tušim. Já osobně jsem se tu na to jednou ptal a nedostalo se mi odpovědi, nicméně vyřešil jsem si to po svém tím stylem, že mám WCCI14 a WCCI50 a bez EMY. Zatím jsem ve fázi zkoumání, nevím jestli s tím budu pokračovat. ;)

• Vytvořit...