Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím,

nainstaloval jsm si NJ (poslední verze)na druhý PC (Notebook), vše rozběhl, ale nefunguje mi zobrzení Chart Trader - stlačením ikonky ani nastavením v Properties na True nepomůže. Nesetkal jste se s tím někdo ? Na prvním PC vše funguje

Děkuji

• Odpovědí 1,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

gartona:

poznam 2 cesty

1,

back up cely NT7 z originalneho pc a prenes na novy pc (utilities-->backup). Po skonceni znova back up a zopakovat na originalnom pc. Moznost prenosu cez externy hdd alebo dropbox, box.net, skydrive etc

2,

Skopiruj Ninjatrade.sdf (documents-->nt7-->db)z originalneho do noveho pc, po skonceni zkopiruj ten isty subor a prenes ho naspat na originalne pc. Moznost prenosu cez externy hdd alebo dropbox, box.net, skydrive etc

Odesláno

Zdravím, potřeboval bych poradit... Jde v NinjaTraderu nastavit klouzavý průměr (SMA), který by se počítal od high úseček??? Vypadá to, že bez znalosti programování to nejde :( Našel jsem tu už 2 stejné dotazy, ale žádnou odpověď.
Děkuji za případnou odpověď.

Odesláno

Zdravim,
chtěl bych se zeptat, zda někdo nemá myšlenku, jak nastavit v NT fxní počát grafů... Aby když refreshnu VOLUME graf měl stejné svíčky, aby se skládali pokaždé od stejného počátku

Odesláno

Má někdo zkušenosti s tím, zda-li jsou použitelná volume data z NT demo verze? Po nějaké době jsem se rozhodl přejít na volume data a co jsem někde četl, tak jsou daleko míň přesná právě v demo verzích , replay. (tu)

Odesláno

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, jak v NT nastavím defaultně vzhled u pomůcky Trend Cahnnel. U jiných pomůcek jako je například Line, nebo rectangle jednoduše kliknu na tlačítko Set as default á je to. Ale u Trend Channel to není...

Dík Honza

Odesláno

honzasek:

Zakresli si nejaky trend channel na graf--->dva krat clickni-->nastav si co potrebujes (farba, fibs atd)--> pravy click niekde v okne --->manage templates ---> save as default alebo si ju nazvy ako chces (podobne ako sa ukladaju ATM)

toto iste plati aj pre FIBS... ;)

Odesláno

Chtel bych pozadat nejakeho zdatneho programatora zda mi nenapsal jednoduchu scrip ci program ktery by preformatoval jednouchy vypis historie z oandy tak aby byl snadno citelny excelem. Vypis je ve formatu csv, aby mi to cetl excel ve spanelskych windows potrebuji vymenit znaky ktere oddeluji jednotlive sloupce za stredniky, a potom prehodit poradi hodnot ve stringu date tak aby byl v poradi ve kterem ho rozezna excel jako date and hour. Predem mnohokrat dekuji.

Odesláno

jenda701:
já takovýhle prkotiny přehazuju ve Wordu (Ctrl-H), často se dá použít i WordPad. Datum pak třeba rozdělím na 3 sloupce, to se pak dá případně zase spojit až v Excelu. Nebo to do Excelu dostat vše do jednoho sloupce (jako TXT) a použít "funkci" Text do sloupců a rozseparovat si to tam.

Odesláno

Jri S no prave ja to delam stejen a proto bych si to rad usetril. cvs otevru v notepadu, vymenim vsechny znaky co potrebuju vymenit, import excel a pak par funkci a mam to tak jak to potrebuju, nicmene me to zabira zbytecne cas. Kdysi davno bych si to mozna napsal sam. Tak kdyby se nakdo nasel tak by to byla velka pomoc.Diky

Odesláno

Dobry den,
chci se zeptat jestli mate nekdo zkusenosti s daty od Kineticku? Uvazuji o koupi a nenasel jsem v diskuzi jedinny odkaz. Jsem zacatecnik ale chci "naplnit" NT7 necim rozumnym za rozumny peniz.
Diky...

• Vytvořit...