Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Toto vlákno
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Děkuji za článek Tomáši! Jsem rád za každou informaci o AOS v českém jazyce a konkrétně Adaptrade Builder vypadá hodně dobře :) myslíš, že bys našel chvilku na zdokumentování postupu od instalace po jednoduchý příklad použití? Věžím, že nejsem jediný, kdo by to ocenil.

Odesláno

Dobrý den, pokud máte s výrobcem programu takové dobré vztahy , nešlo by s ním domluvit českou lokalizaci? Bylo by to dobré pro hodně českých klientů . Nemuseli by se bát, že nevyužijí všechna možná nastavení a vychytávky programu .

Odesláno

Now it only took me 2 days to make this strategy thanks to 64 bit version which allows me to work with huge population number on my 12 MB RAM.....

hmm... neviem ci som spravne postrehol...nemalo by tam byť 12 GB RAM?...

Odesláno

> brontoo

Obviously... ramky v radech mega by jsi dneska shanel tezko :)

[EDIT] Nehlede na to, ze dneska uz nejspis ani nikdo programy, ktery by zraly tak malo pameti, neumi napsat.

Odesláno

zkoušel jsem do toho naimportovat data z metatraderu ve formátu csv a nějak je to nechce. Píše to Date(s) missing or format incorrect. do obrázku přikládám printscreen, jsou to daily data ve stadiu importu (kvůli formátu). Dole je pak vidět ta chybová hláška, co vyskočí, když kliknu na build. Také mi není uplně jasné, jestli když chci testovat plácnu 15M graf, jestli tam importovat 1M data a on si s tím poradí přičemž bude mít i informaci o vývoji ceny v rámci 15M baru, nebo tam iportovat přímo 15M data.

17944

Odesláno

Ahoj naimportuj tam 15M graf ak to chces na 15M .. ten format z MT skratka nevie precitat.. mal som ten isty problem, vyriesil som to tak ze som si vytvoril jeden malicky program ktory mi tie data prekonvertuje .. napisal som o tom na svojom blogu ale link sem asi nemozem dat tak skus googlit...

Odesláno

Dakujem ... skusil som, ale bud to nefunguje alebo som ako obvykle " levej " , hm ja nejsom nejaký velky kamos softov ... co keby ste tu alebo niekde inde niekto vyrobil taky po lopate navod ako na to, krok za krokom s týma formatama

Odesláno

forex_gump : myslis to moje ze nefunguje ?? hm tak ja som neurobil na ten program instalacku ale iba len tak exe subor, takze mozno ti chyba nejaka .net kniznica hmm, navod neviem, este ma napada ze ak by sli formaty z inych zdrojov, napriklad ducas a tak..

• Vytvořit...