Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Prave se trochu zabyvam CAMARILLA strategii. Muzete mi nekdo objasnit, jestli se L/H v prubehu dne meni popripadne pokud je cely den H/L staticke jak se presne stanovuje a tedy "kdy" se stanovuje

predem diky

• Odpovědí 4,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

M.F. najdi si to tady na foru, jen zadat do vyhledavani "camari" a vypadne par dulezitych veci...

Neni mi jen jasne kdy se to stanovuje a jestli jsou pres cely obchodni den staticke...

Odesláno

WoodiesCCI V seriálu jsem se nedočetl (nebo přehlédl?) u histogramu co znamenají ty svislé modré čáry (long i short). Linie +-200 je stále "jednobarevná" a nemění barvu, jak je popsáno v seriálu. Není to nějaká "nepovedená" verze ?

1414

Odesláno

Ty svislé modré čáry znamenají, že ještě není trend a až ta žlutá značí začátek trendu. Barevné čtverečky na ZL jsou LSMA. Naopak tato verze je jedna z nejlepších.

Odesláno

takže pokud začíná trend "pomalu, nebo slabě" je histogram modrý, pak žlutá a potom trend
pokud začne trend silně, je např. long ihned zelený ?
čtverečky na ZL jsou mi jasné, ptal jsem se na čtverečky na liniích 200 (+ -)

Odesláno

Trend začíná vždy přes ty modré linky a je jedno jestli silně nebo slabě. Pokud se střídá červená barva se zelenou, bez toho aniž by předtím byly modré linky, tak trend není a nejlepší je neobchodovat.

Nejsem autorem této verze Woodieho pro VT, ale domnívám se, že ty čverečky při liniích znamenají Sidewinder. Jak se používá Sidewinder nevím, ale na stránkách Woodiho by to mělo být popsané.

Odesláno

To glader:
H/L podľa výpočtu H4 = (Q*0.55)+yesterday_close; kde Q = (yesterday_high - yesterday_low) (analogicky pre L) znamená, že sa v aktuálny deň nemení. Jeho platnosť je rovnaká ako u pivotov tzn. že závisí od toho, ktoré hodnoty (od-do) budeš používať. Napr. vo VTčku preddefinované hodnoty 17 CET, kedy sa odpočíta High, Low a Close za posledných 24 hodín.

Odesláno

TO:Bachman
Ze str. 85-86
Tak jak jsem slíbil, tak dodržuji. Naprogramoval jsem tvůj systém dle Stochastic a jeho hraničních hodnot. Ozvi se, ať ti ho mohu poslat a můžeš si s tím pohrát. Jelikož systém je funkční, ale není řádně prověřený(mohou se vyskytovat mouchy), nerad bych dával systém zatím na sklo. Chci, aby všechny systémy, které vydám do "světa" se "značkou" -MarekSk- :) byly prostě "značkové".....:) Díky za pochopení.
Všem mnoho plusových obchodů přeje Marek

Odesláno

to timd. diky, vyznas se v tom grafu? Muzes mi vysvetlit jaky je rozdill mezi total orders/trader. Orders-pocet obchodu, trader-pocet kontraktu? Nak se mi nelibi pocet tech pipsu od aktualni ceny. Nechce se mi verit, ze by bylo v trhu tolik starsich otevrenych obchodu.

Odesláno

To derkel: je to pravda, a podívej se kolik obchodníků prodělává ! jsou to ale pouze údaje Oandy, na kterém grafu ti nejsou jasné ty "Orders-pocet obchodu, trader-pocet kontraktu?" > dfranc

Odesláno

Prosím o váš názor
Testuju teď nový obchodní systém na cable, vypadá to zatím (po jednom týdnu) velmi dobře, nicméně problém jsou stopky. Vstupy to indikuje velmi dobře, nicméně o výdělku rozhoduje výstup... Zjistil jsem, že mě trh vyhodil na stopce často i tehdy, když byl mnou určený trend správný a trh se do té strany hnul. Když jsem přemýšlel, jak toto obejít, přišel jsem na PSAR. Když jsem na to koukal, nikde by mě trh nevyhodil na stopce! A Teoretický rozdíl byl obrovský - takhle mám za tři dny zisk 200 pips a s Psarem mi to vyšlo něco přez 300 pips. Nicméně ty stopky podle PSAR jsou občas velmi velké. Máte s tím někdo zkušenosti? Byl by to asi záhul na psychiku (stoploss třeba 70 pips), nicméně minulý týdej (on je vlastně ještě pátek - takže myslím tento týden) a můj systém mluví jasně pro PSAR... Na demu bych to snad i rozdejchal ale ....Myslíte, že se to dá v budoucnu nervově vydržet i na live účtu?
Díky
Tom

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...