Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

To Dute:
dík. Takže teraz už základné princípy mám objasnené a viacero poznámok, ktoré som si z fóra vypísal mi zapadli do mozaiky a dávajú zmysel. Môžem študovať ďalej. (tu) :)

• Odpovědí 4,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

TO: Bachman(k tvému systému)
Zajímavé,ještě jsem se na to nějak nedíval pod lupou. Co se týče naprogramování tvého systému,to není problém. Kvůli zahlcování vlákna mi raději napiš na Mail, až to provedeme, tak to hodíme tady.
P.S.: zatím jsem spíš v táboře programátorů. Nápady se rodí spíš na druhé břehu (no možná že se podceňuji) :D
Marek

Odesláno

Zdravíčko.
Stáhl jsem si Sidův Miracle (SID-Miracle), super systémek, jeví se mi asi jako nejlepší ze všech co jsem na netu v zahraničí i u nás nalezl. Mám s ním ale problém v tom, že i když mám na grafu šipky nahoru a dolů, nechcemi automaticky koupit ani prodat. Prostě nekupuje ani neprodává. V čem je problém?

Odesláno

jinak taky mám ten tvůj (tuktukRSI), docela se mi to líbylo! Možná nesprávně položená otázka, ale konkrétně který AOS volně stáhnutelný by mohl generovat nejlepší výsledky na GBP/USD, řekněme na kratších grafech (5-15min) ?

Odesláno

rhombic
to ti bude ukazovat jen mozne vstupy pres posun horizontu, otvírat a zavírat to nikdy nebude pro negativní hodnoty...s něčím podobným teď experimentuje někdo na VT fóru a celkem asi úspěšně...mám dojem, že nick richnik77 nebo tak nějak, od horizontu jsem už upustil, přešel jsem na matematické modely bez indikátorů...ale byla to dobrá zkušenost.. :)
SID

Odesláno

to Sid:
mám tomu rozumět tak, že miracle tam hází ty šipky až s určitým časovým zpožděním? (kdy už přesně ví kde bylo minimum a kde maximum ) nebo to lze využít v aktuálním čase pro manuální otevření a zavření pozice? (sorry, spal jsem jen 4hodiny a jsem nějaký natvrdlý) ;)

Odesláno

Nevíte někdo, kde bych mohl sehnat na vyzkoušení tyto 3 AOS?
1.Double Parabolic SAR + W%R
2.Keltner ATR s W%R (ve VT je podobný, ale jednoduchý Level Stop Reverse na bázi ATR)
3.Fischer + TRI + PSAR

obzvláště mě zajímá č.2

Odesláno

rhombic
lze to využít samozřejmě pro manuální otvírání/zavírání pozic...proto taky MA s horizontálním a vertikálním posunem křivek vznikly a podle mne je někdo i zdárně umí v této formě využít...ale jak to kdo dělá, je asi tajemstvím každého takového tradera..
Na VT fóru Keltner určitě někde je, stačí zadat do vyhledávání jen ten pojem - a před tím se zaregistrovat..
SID

Odesláno

tzv. shift treba hodne vyuziva system "knife", ktery je dost podobny treba 4hr metode od vegas teamu, ale je to indicator ne AOS, pro VT se me zda delal tyhle indicatory Bemac

Odesláno

Vytvoril som jeden celkom zaujimavy system na zaklade I_FX_T z fora strategybuilder. Bol by som rad, keby ste sa k nemu vyjadrili. Vyskusajte akykolvek par. Malo by to ukazovat pekne vysledky. PS: Bolo by super keby tam niekto pridal filtraciu StepMAStoch, lebo z kodu MT4 som pekne vymlety. Dakujem

1359

1360

Odesláno

To Volf:

prosím Ťa, akú funkciu majú žlté čiary označené napr. H3,H4 z indikátora PivotLine, ktorý si dal derkelovi? Zatiaľ som sa stretol len s pivotmi z VTčka a tam okrem PP, R, S a mid levelov iné línie neboli.

Odesláno

galant:
žluté čáry jsou camarilla lines. Záleží na tom, co si navolíš v Inputs, jestli je chceš zobrazovat. Pro camarilla je hezká obchodní strategie počítat s odrazem od L3 nebo H3, teprve po překonání těchto úrovní spekulovat na pokračování v tomto směru a L4, H4 použít jako target.
Milan

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...