Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Tak mě napadlo, že kdo preferuje obrácenou variantu W%R, možná by se mu hodila i obrácená varianta RSI. Tak jsem to vyzkoušel a hned to člověk vnímá jinak. ;) No jestli to tady už ovšem někdo nedával, ale jinak je to spíš pro nováčky, než pro ostřílené tradery :D, ale kdo ví, možná to využijí i oni

1238

Odesláno

Tuktuk
aha....TSL tam ve svém systému máš, tak si jen doplň do skriptu, podle vzoru níže, +/- Offset a do Výstupu si zadej: Jméno: Offset, Zobraz jméno: Offset, Typ: float a do Výchozí zadej 0,0010. Ty hodnoty si pak v konkrétním grafu musíš nějak "vychytat", ne každý pár se chová v TSL stejně a taky záleží na min. grafu...Můžeš použít hodnoty od 0,0001 až do třeba 0,005 atp...anebo jej nemusíš používat vůbec - zadáš si v tabulce pro konkrétní graf Offset - 0.

{Delta Stop for Trailing Stop Loss}

DeltaStop:=if(Mode=0, Wilders(ATR (14),14) * 2.824, DeltaPrice);

{Trailing Stop Loss Level}

TrStopLevel:=
If(
C=PREV,
PREV,
If(
((Ref(C,-1) Min(PREV, (Close + DeltaStop + Offset)),
If(
(Ref(C,-1)>=PREV) AND (C>PREV),
Max(PREV,(Close - DeltaStop - Offset)),
If(
C>PREV,
(CLose - DeltaStop ),
(CLose + DeltaStop )
)
)
)
);

SID

Odesláno

Dobrý den,

v nové obnovené verzi VT se mi změnilo tlačítko(START/STOP AUTO-TRADE MODE) u AOS-u.Původně byl pro běžící AOS černý trojúhelník a pro vypnutý AOS dvě svislé čárky.Nyní je to opačně.Stalo se to též někomu z Vás?Já za tu změnu zaplatil podstatnou částí svého mini-účtu.Berte to jako informaci,aby jste nedopadli stejně.

Ivan

Odesláno

to ivan
taky jsem si všiml že to je nyní opačně, ale protože na ostrem účtu nepoužívám AOS tak jsem tomu nepřikládal větší váhu, většinou na demu se řídím ikonou v liště která ukazuje zdali aos běží či stojí.

Odesláno

Verzi VT 1.8 jsem si stáhl a nainstaloval včera a indikaci běhu AOS mám stejně jako v předešlé verzi. Černý trojúhelník(play) - AOS běží, dvě svislé úsečky(pause) - AOS stojí ??? tak nevím???

Odesláno

To Sid
Side, chtěl bych tě poprosit, nemáš někde "v šuflíku" indikátor TSI pro VT? Koukal jsem na jeho použití a docela se mi líbí:). Tak kdybys byl tak hodnej. Já od něj skript mám(ten co jsi tu už dal k dobru)-akorát nevim, co znamená ALPHA, popř jak se spočte.
Dík moc
Tom

Odesláno

Euforos
EIT v archivu nemám, ale je to někde na VT fóru....Zkus si tam do vyhledavače (Search) zadat třeba Trendline a mělo by to tam někde být...
SID

Odesláno

[bold] Nové indikátory [/bold] V periodiku Stocks and Commodties magazine se objevily na počátku tohoto roku dva nové a celkem zajímavé indikátory, které pak převedl kanadský správce VT fóra do "řeči" platformy VT. První má netradiční název Swiss Army Knife Indicator (SWAK) neboli Švýcarský armádní nůž.. :) a je od renomovaného autora Johna F. Ehlerse..ve zkratce - obsahuje v sobě deset filtrů pro různé hodnocení stavu trhu. Více je v poznámkách po otevření SWAK. Druhý indikátor pod názvem The Self-Adjusting RSI využívá tradiční RSI a je doplněn funkcí Standard Deviation of RSI (standardní odchylka) o níž byla již také řeč v seriálu. Výsledný graf je podle mne rovněž dobrou pomůckou pro hodnocení trhu (přeprodanost/překoupenost). Více opět v poznámkách v samotném indikátoru. Připojuji skripty pro obě indikace a obrázky z dnešního eura na 30 min. grafu. SID

1277

1278

1279

1280

Odesláno

To SID & Houlobek: zapátral jsem po COT reportu a jeho použitelnoti pro FX. Z nalezených výsledků mě mimo dizkuse na finančníkovi zaujal především www.investopedia.com/articles/forex/05/COTreport.asp a pro analýzu ceny a COT reportu jsem našel www.timingcharts.com/ vlastní interpretaci a využitelnost nechám na vás. Do hlubších analýz a testů se zatím pouštět nebudu, pokud bych něco nového zjistil doplním to zde do fóra. DavidF

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...