Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Ahoj

neviem ci sa to tyka tejto temy ale nebudem zakladat zbytocne dalise vlakno. Vie niekto ako sa daju dat data z reportu uctu do excelu ? Ale mam na mysli automaticky cez nejaky program nie rucne
Dik za pomoc

Odesláno

Můžu se zaptat, Side, ten AOS MA 9,30 s vypínáním přes RSI (14), 60 min. graf pro GBP/USD, který jsi tu uváděl, chápu to správně, že vstup je na základě protnutí MA a výstup na základě RSI? Na základě čeho RSI vypíná? Začne stoupat/klesat nebo protne MA?
Nebo to spíš znamená, že je RSI použito jako filtr a ty vstupuješ/vystupuješ do/z obchodu jen když je RSI pod 30/nad 70 %?

Díky Milan

Odesláno

To Volf
AOS založený na protnutí křivek dvou MA s RSI většinou funguje tak, že RSI je nastaveno na určitou hodnotu, kdy otevře pozici až při překročení určité hodnoty. Nejčastějí + - 50, 40/60 30/70 atd. Tj. pokud se dva MA protnou, ale RSI nemá požadovanou hodnotu, pozice se neotevře. RSI se dá ve skriptu nastavit různě, někdo volí klasiku na + - 50, někdo jde až na extrém 20/80 nebo i 10/90 atd.

To Standby
Ten AOS na VT v základu není, mám to myslím zkopírováno z diskuze na Visual Trading.

SID

Odesláno

To Standby
Zaregistruj se na VT forum a tam to někde je pod downloadem (stačí si to jen projít). Nebudu některé volně dostupné AOS zbytečně složitě transormovat do jiných přípon, když si je může kdokoliv a kdykoliv na VT stáhnoiut....Sorry, připadá mi to, jako zbytečná práce a ztráta času, když už je někde něco jednou volně k dispozici.
forum.vtsystems.com/index.php
Nebo si jednoduše "nacvakej" na graf čtyři MA s různou hodnotou, přidej DMI a vyjde to na stejno, i když to nebude AOS.. :)
SID

Odesláno

Sid
ok zaregistruju se a stáhnu to z VT forá.
Koukal jsem na Fischer na 5 min GBP/USD a je tam těch překřížení hrozně moc jak se podle toho orientovat? Když otevřu pozici a za chvíli to překříží obráceně tak ven ?

Odesláno

To Standby
Ano, Fisher Transform vydává poměrně hodně signálů vstup a hned výstup, záleží na jaké hodnotě (viz hodnoty vpravo na grafu) k "překřížení" dojde a jak jsou nastaveny parametry. Ideálem by asi bylo nějak spojit Fishera s nějakým MA nebo s %R, RSI atd. Opakuji, žádný AOS není všemocný a nedokáže postihnout všechny okamžité situace na trhu. Někdy to vychází perfektně a někdy ne. Je to vždy jen matematické hodnocení minulosti a otázkou je, který AOS nebo jaká kombinace TA se s tím nejlépe "porve".. :). Ideálem je asi nakumulovat co nejvíce průběžných info do jednoho AOS o což se snaží už dlouho tradeři na celém světě.. :)
SID

Odesláno

Sid
Jde prosím tě nainstalovat Fisher i jako AOS mě se ho podařilo nainstalovat jenom jako indikátor, i když ho přidám se správnou příponou k ostatním AOS tak se mě neprojeví

Odesláno

To Standby: ja ti dam AOS Fish.... mas mail ja ti to tam poslem. Ked ale porovnas indikator a AOS tak je to trochu odlisne. AOS ma na rovnakom grafe ovela viac prekrizeni nez indikator. Skusim ho dat aj sem tak testuj.

176

Odesláno

Ehlers Fisher jako TA pracuje trochu v jiném režimu než Fisher Transform jako AOS, nikdy pak nemohou vydávat stejný signál. Viz připojené skripty.
SID

Fisher Transform System - jako AOS
maxh:=HHV(pr,periods);
minl:=LLV(pr,periods);
val1:=0.33*2*((pr-minl)/(maxh-minl)-0.5);
val2:=val1+0.67*ref(val1,-1);
val3:=If(val2>0.99,0.999,If(val2 val4:=0.5*Log((1+val3)/(1-val3));
fisher:=val4+0.5*ref(val4,-1);
signal:=ref(fisher,-1);

Ehlers Fisher - jako TA
maxh:=HHV(pr,prd);
minl:=LLV(pr,prd);
val1:=If(PREV=null,0, 0.33*2*((pr-minl)/(maxh-minl)-0.5) + 0.67*PREV);
val2:=If(val1>0.99,0.999,If(val1 fisher:=If(PREV=null,0, 0.5*Log((1+val2)/(1-val2)) + 0.5*PREV);
signal:=ref(fisher,-1);

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...