Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Uplne suhlasim. Woodi je len vymyvanie mozgou . Ked som cital tak mi to pripadalo jako nejaka pyramida nebo multilevelmarketing .... teda v tom zmysle vymyvania. Ziadny indikator neni vsemocny a je to len pomocka k obchodovaniu. Indikatory v podstate ukazuju co bolo a nie co bude. Je to vacsinou priemer alebo statistika.

Dzink : nebud skrob :D dej AOS ... ja to nezvladnem naprogramovat ani za 100 let .... no nic skusim ho najst a hodim ho sem ja.

• Odpovědí 4,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Ještě jednou se vrátím k výše 2x uvedenému indikátoru 2+2 MA ("rukáv") s výstupy (exity) na DMI. Schválně jsem si dal tu práci a spočítal, že od prvního vstupu (cca kolem 8,20 hod. SELČ) otevřel AOS v 5 min. grafu 39x !! (to je šílené) pozici na buy (na 40-té poslední by se to vše uzavřelo po signálu DMI - viz na grafu DMi dole - malá červená čárka pod hranici 0,000). Pokud by někdo tento AOS použil dopoledne v reálu, měl by 36 ziskových pozic s celkovým ziskem 3162 bodů a 4 ztrátové pozice s mínusem 9 bodů. Odečteme-li spread 3x40 - 120 bodů, vychází mi to na zisk 3033 bodů - 30.330 USD za dopoledne jen na páru EUR/USD (cca 750.000,- Kč).. :). Ale teorie je šedivá a praxe mnohdy jiná.. :) :)
SID

Odesláno

To Pacho
Nechcem si to preratat. I když vím, že to vypadá neskutečně... Uzavřelo se to vše na 1,2310. První vstup byl na 1,2175 - zisk 135 bodů. A pak jdou vstupy postupně druhý 1,2182 (128 bodů) třetí 1,2185 (125) čtvrtý 1,2186 (124) pátý 1,2192 (118) atd. Nejprve se dloooouze zamysli, vem tužku (ceruzku) a spočítej si to, než nazveš něco utopii...
SID

Odesláno

Kladivko na inkonce jenom znamena, ze to je uzivatelem vytvoreny system. Kdyz jsi to naimportoval, musis jeste do grafu, na kterem to chces provozovat, pridat obchodni system (pravy tlacitko ;))
Jinak od toho systemu necekej zazraky :))
dzink

Odesláno

Sid : ja som to ratal tak ze dalsia pozicia sa otvarala az po zatvoreni predchadzajucej.Podla tvojich vypoctou to vychadza ale chcelo by to vacsi ucet koli marginu... 30K by malo stacit

Odesláno

Ahoj, můj dotaz se týká toho podle jakých pravidel obchodujete? 1) necháte běžet AOS (jaký) 2) otvíráte a zavíráte pozice ručně? 3) podle čeho vstup / výstup z trhu 4) jaký časový rámec používáte (prerioda grafu) Dík DavidF

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...