Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pre namodro

Dakujem Ti za graf kde je vidno realne obchody na " Sidovom zazraku" . Chcem sa len opytat ako dlho to testujes ? a ci by si nemohol dat aj iny graf napr. GBP/USD .
Vopred Ti dakujem.
A este ta prosim ak sa ti da napis ake mas s tym skusenosti.

dak.

• Odpovědí 4,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

To namodro,

mozem sa opytat, vychadzal si z len z toho co bolo Sidom uverejnene na fore, alebo isli k Tebe informacie od Sida aj mimo fora? Pytam sa pretoze sa s tym tiez trapim a sprava ze si na to prisiel sam by ma dost vzpruzila:) Dakujem a gratulujem.
Dute

Odesláno

to namodro

dik dal jsi mi dalsi ispiraci proc pokracovat v hledani, uz jsem se na to chtel vykaslat a zacit pracovat :)

Jeste k systemu od vahnika s casovacem, zkousel ho nekdo tedkom? Mam ho zapli jako AOS cca tyden a zatim to dela spis neplechu, tak at vim jestli jsem tam neco nepokazil.

Odesláno

ahoj namodro

Dakujem ze si mi poslal aj ine grafy a ine meny. Nikdy som nepochyboval o tom ci ten system funguje a tymto co si mi poslal si ma len v tom utvrdil. Ja sam osobne nie som natolko zrucny aby som si nieco podobne sam naprogramoval. Preto mam pre Sida, alebo Teba nejake navrhy a bol by som velmi rad keby si ma Ty alebo Sid kontaktoval na moj e-mail : hanuliak@bb.telecom.sk. Pretoze som pochopil ze cez forum to nieje vhodne riesit. Dakujem pekne za odpoved.

Odesláno

To namodro!

Když jsem viděl Tvůj výsledek práce - dal jsem 2x Jamesona (SID ho má rád) ;) a říkám si přijdeš na to za týden, 2, měsíc, rok, 2, nebo 10 a nebo vůbec!!! Před spaním jsem ještě mrknul na web, natáhl info (.vtscr) do VT a na tuto kombinaci bych asi nikdy nepřišel!!!
Nevím co tě k tomu vedlo ..... děkuji SIDovi, Tobě namodro, Petrovi i Tomášovi...... nechápu a čumím (tu). Děkuji Všem ..... Igor

Odesláno

Marek,
ten apríl začal mám pocit někdy v říjnu... :), nebo kdy to Sid hodil poprvé na sklo. Měl jsem podezření (viz diskuze na tomhle vlákně tuším z 11.10.), ale potvrzení není z mé hlavy... :)

Sencor,
Jamesona ti závidím, ale jinak nejásej a studuj... :)

ostatní,
totéž bez Jamesona... :) :D ;)

Odesláno

Ahoj namodro

Predovsetkym ti chcem podakovat za to ze si mi poslal tento sytem a budem ti nesmierne zaviazany a urcite sa ti odvdacim. Zelam vela ucpechov a si naozaj super takyto darcek som naozaj necakal. Si bomba. :) :) :) :) (tu) (tu)

Odesláno

To namodro,

tak toto bola bomba, dve dozadu posunute SMA :) Tak uz vieme preco nesedeli tie konce grafov:) Aj tak nemozem povedat ze je skoda tych presedenych vikendov nad grafmi, no teraz sa idem sa dobre vyspat:)

Nezalozime to vlakno o fundamentoch?

Odesláno

To namodro:

Koukam ze chces upravdu udelat z CR "Dubaj bez ropy" (tu) (tu)
Jeste ted se z toho nemuzu zpamatovat :D
Doufam ze to spolecnymi silami jeste o neco vylepsi pokud to teda jeste jde, no nic jdu to naimportit a studovat v cem tvy to jadro pudla diky

Mira

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...