Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Milane,
ten manuál k VT mám, a snažím se ho překládat. Jenže zatím jsem jen asi v polovině Indicator Builderu :(. Jestli to někdy dopřeložím, tak to sem dám, aby si podobní angličtinářští nedoukové jako jsem já, mohli odpustit tu dřinu. ;)

Petr

• Odpovědí 4,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Milane,
do třetice - zdá se že to tam mám všechno, zatím s tím starým profit displayem. Zapoměl jsem nastrkat do inputu SL a PT. Teď to jdu testovat - bude-li to fachčit, vrhám se po hlavě do toho druhého profit displaye... :)

Petr

Odesláno

Pokud program dává hlášku o nedeklarovaném identifikátoru, skutečně mu chybí nějaká hodnota. Po odkliknutí téhle hlášky skočí kurzor na místo kde je chyba. Někdy je těsně před kurzorem (i na předchozím řádku), někdy za. Vždy ale na pravé straně rovnice.
Milan

Odesláno

Milane,
díky. Už jsem to taky našel :). Dostal jsem do toho, i do dalšího svého systému i ten Markův profit display i tvoji trailing stop a zdá se že to fachčí - zkoušel jsem to teď asi dvě hodiny. Oproti tomu původnímu PD to dává poměrně dost rozdílné hodnoty, tak doufám, že chyba byla v tom starém... :). Zítra to na pár grafech ručně přepočítám...
Díky a dobrou noc,
Petr

Odesláno

To All : SID se tu zmiňoval o základních AOS z VT fóra, v rámci ušetření jejich hledání přikládám šestici AOS i s PD - staženo z VT fóra. Obsahuje tyto AOS : 1.Fraktal TS 2.Schaft Trend Cycle TS 3.Level Stop-Reverse TS 4.Simple Cross MA TS 5.MA of RSI TS 6.Simple MACD TS Všechny jsou s profit displayem. PeJo

439

Odesláno

To SID,
som rad ze ta moj nick potesil, sranda muši bejt i kdyz..., ta tvoja hlaska s pyromanom a senikom tiez nemala chybu.
Teraz k veci, diki za odpoved, sameho ma prekvapilo, ze to funguje aj na 5 min. grafe s "rucnym" limit vystupom, 100 dealov uz nieco hovori, skusil som tie extremne levels na 30 min., ale pd nedal lepsie vysledky, ani profit, ani risk.
Zdravi Gogo

Odesláno

To PeJo
Jo, to jsou přesně ty AOS s PD pro mini loty z fóra VT. Hodně dobrými jsou z toho mj. VT Level Stop i VT Fractal

To Gogo
No nevím na 5 min. grafu mit o příjde fakt málo, ale pokud vystupuješ ručně, proč nakonec ne....Test, který jsem hodil na sklo ukazoval profit....

SID

Odesláno

To Gogo
Neznám tvůj styl obchodu, finanční možnosti atp...Na kratší grafy pro intradenní obchody je široký výběr, od různých modifikací MA (Kama,Mama,Fama,Dema,KST atp.), přes BB,ADX, ale i např. CCI nebo TRIX. Stáhni si zazipované AOS s PD, které dal tady PeJo a zkoušet, zkoušet a měnit periody nebo i podmínky ve skriptu. Nebo si projdi VT fórum a zkus použít některé prezentované systémy určené pro kratší grafy...Ale i tady na vlákně jsou prezentovány některými nicky dobré systémy a styly...Sám uvidíš "co ti sedne".. :)
SID

Odesláno

o.k., rozumeno, ale ktorym zacat pls?, v tych novych sa tazko orientujem, som tu novy jak známo, defaltne dost poznam, som otravny ?, polepsim sa!, slibuji!!

Gogo - need help

p.s. miluji ceske komedie,kam se hrabe Hollywood

Odesláno

V čem je uveden profit displej, je v pips a nebo v USD. Nainstaloval jsem AOS který je ve VT a na denním grafu mě to ukazuje zisk 240 000 za 18 měsíců, ale nevím čeho. Když to počítám ručně tak to nesedí. Přikládám obrázek

441

Odesláno

Standby,
v tvém případě je to zajímavá kombinace. PD máš nastavený tak, že počítá v pips, resp. v $ na minilotu, pokud je jeden pip na minilotu = 1$. Tzn. např GBPUSD nebo EURUSD. Ale pokud jej používáš na japonské měny, musíš výsledek vydělit 100 a bude počítat v pips. Pokud by jsi chtěl v $ tak pro minilot to musíš vynásobit asi 0,7 a pro celý lot asi 7 (nevím teď přesně). V tvém případě jestli správně vidím to bude asi 2500 pips což činí cca 1750$ na minilotu nebo 17500na plném lotu.
Milan

Odesláno

To Milan: Zdravím těď testuji jeden systém založený na EMA x Kama, bohužel mi tam nejde pár věcí. Mohl by ses na to prosím podívat, jestli budeš mít čas a poslat upravený na mail: my.adress@atlas.cz. Potřeboval bych tam implantovat profit display, který mi tam nejde a taky mi nejde upravit, abych mohl posouvat EMA (horizontalshift). Jinak se mi zdá, že má docela dobré výsledky. Moc díky Pietro

442

Odesláno

Posílám to upravené, chybičky byly např., MA nemůžeš počítat za 0 period, ani za -10 period. Pokud chceš posouvat MA horizontálně, musíš si nejprve spočítat pole dat posunutých o hshift dílků (Ref(C,-hshift)) a pak z nich spočítat normální MA. Milan

443

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...