Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Stala sa mi taka zaujimava vec . Testujem jeden AOS a je normalne nastaveny na 1 lot . Doteraz fungoval normalne a az teraz mi jednu poziciu zavrel ale otvoril mi rovno tri pozicie ale nie naraz ale pekne po jednom. Je toi nejaka anomalia . Stalo sa vam uz nieco take ?.
Co znamenaju policka v nastaveni Trading parameters.. Traders Ran a Each Tick Co ?? DIK

Odesláno

Pacho, pokud máš vstupní podmínku pro koupi/prodej např jako x>y, kupuje systém pozice na každé svíčce, kdy podmínka platí. Pokud chceš nakoupit jen jednu pozici, je lepší uvést cross(x,y).

Trader's range znamená toleranci ve které jsi ochoten akceptovat cenu, pokud se změní během zadání pokynu.
Each tick znamená kolik ticků musí naplnit tvou vstupní podmínku pro koupi, aby byl příkaz realizován. U CMS se tím nemusíš zabývat, protože tam se příkazy vyplní až po uzavření celé svíce, ticky se nepočítají.
Milan

Odesláno

to Milane :
no dobre ale ved system je nastaveny na close ...to znamena ze otevre nebo zavre na close svicky ... ale mne to na 5 min grafu otvorilo na jednej sviecke po close hned 3x Inak je to ten system co si mi tam daval ten PD

Odesláno

V tom systému jsi použil cross(x,y)... U CMS lze otevřít jen jednu pozici během jedné svíce. Nemyslíš počet lotů? Když klikneš na AOS na grafu pravým tlačítkem a dáš edit, je tam v trading parameters počet obchodovaných lotů. Jestli i tam máš jen 1, pak je tam nějaká chyba. Vysledoval bych, jestli se to stává pravidelně a případně bych přeinstaloval VT. Nebo zkus napsat CMS, co ti na to.
Milan

Odesláno

to pacho
jj ja jsem se s tim taky setkal, ze mi zrazu otviral misto jedne pozice hned dve po sobe. Pripisoval jsem to spis tomu, ze jsem mel nechtene otevrene dve okna na ruzny casovy usek a v kazde z nich jel AOS. Ted si davam majzla a uz jsem se s tim nesetkal.

Odesláno

Systém je zajímavý, každopádně zlatý grál to není. Umí být taky pěkně ztrátový, když se směr ceny trochu rychleji mění. Přikládám dnešní grafy EURUSD a GBPUSD s profit display. Milan

384

385

Odesláno

Dobrý den,
pokouším se upravit jednoduchý AOS vestavěný ve VT - VT MACross System, aby v něm jednu z MA nahrazovala Kaufman Adaptive Moving Average (Kama). Bohužel někde neustále dělám nějakou botu :S a nejsem schopen přijít na to kde. :( Přitom vím, že to musí být značně primitivní a myslím si , že jak skript, tak outputy i inputy mám (téměř???) dobře.
Byl by prosím někdo od té dobroty, a zkusil to sem hodit upravené s tou Kamou abych to mohl porovnat a zjistit kde dělám ten kopanec???
Díky
Petr

Odesláno

Dobry den,

Nepoznate niekto T3_MA_Cross_with_PipFilters_TrailStop.vttrs ? Som uplny zaciatocnik v AOS a s tych ktore som testoval sa mi tento celkom pozdava. Doplnil som ho o CCI, Momentum a TSI.

Odesláno

To Namodro
1. Nejprve si udělej copy z toho VT MACross
2. V indikátorech si najdi KAMA a překepíruj celý skript Kama do VT MACross,, třeba pod MA, takže to bude vypadat takto:

{Moving Average}

MA1:=MOV (PrMA1, PerMA1, TpMA1);
MA2:=MOV (PrMA2, PerMA2, TpMA2);

Direction:= Pr - ref(Pr,-periods);
Volatility:= sum(abs(roc(Pr,1,Points)),periods);
Volatility:= if(Volatility>0, Volatility, 0.0001);
ER:= abs(Direction/Volatility);
FastSC:= 2/(2 + 1);
SlowSC:= 2/(30 + 1);
SSC:= ER * (FastSC - SlowSC) + SlowSC;
Constant:= power(SSC,2);
Kama:= If(PREV=null, ref(Pr,-1) + constant * (Pr - ref(Pr,-1)), PREV + constant * (Pr - PREV));

3. Do Výstupu zadej Nový a pak přesně přepiš to co je v Kama výstupu, tedy Pr a periods a jejich data
4. Do Vstupu dej Nový a zadej do Var name a Name - Kama a zvol si v indicator barvu a sílu čáry (Price frame)
5. nyní už máš Kama ve skriptu a v podmínkách pro Long,Short, OpenBuy atd. nahradíš MA1 nebo MA2 výrazem Kama.

OK ?

SID

SID

Odesláno

Vypadl mi tam dodatek:
do první rubriky vlož ještě podmínky pro Err.

Původní
{Control Error}

Err:= (PerMA1=0 or PerMA2=0) or (PerMA1>=PerMA2);

Po vložení Kama
{Control Error}

Err:= (PerMA1=0 or PerMA2=0 or Kama=0) or (PerMA1>=PerMA2) or (PerMA1>=Kama);

To je pouze příklad, nevím co tam chceš nahradit, zda MA1 nebo MA2.
Pak si můžeš ještě vytvořit i double podmínky třeba (příklad)

OpenBuy:= Cross(MA1,MA2) Or Cross(MA1,Kama) and (not ERR and (eventCount('OpenBuy')= eventCount('CloseBuy')));

Variant je více, třeba místo Or zadat stávající and nebo vstupy s podmínkuou (IF) atd. atp...

SID

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...