Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

To namodro
Tak na to koukám, jako pyroman na seník...Já mám stažené něco úplně jiného, ale taky pod názvem Bemac. Bemac TS a Bemac LVR, ale tohle co tobě, mi to vůbec neukazuje...Z jakého data na VT fóru to je, případně pod jakým originálním názvem ? Jinak to tvoje nastavení je zajímavé, FMA 1 ti kopíruje cenu (svíčky) to jsem pochopil, ale proč zrovna SMA 43 ? Traling stop 0,0022 je asi takový rozumný kompromis..A koukám, že je to velmi zajímavé i přes rentabilitu.. :)

To Warrior
Máš pravdu, někdo halt má MA rád.. :) (včetně mne). Kombinace DC, ADX a pivot linie jsem někde na VT zahlídnul, ale zdálo se mi to přes podmínky vstup/výstup příliš složité... :), ale pokud s tím máš dobré zkušenostia úspěchy, proč nakonec ne, dobrá inspirace pro ostatní !! :) Je to z VT fóra nebo nějaké vlastní dítko ?

SID

Odesláno

To Sid

Nie je to AOS a ani to nemam z VT fora. Je to moj system na obchodovanie, ktory sa mi zda z mojho pohladu pre mna najvhodnejsi. Samozrejme, ze sa to moze na nieco podobat, urcite som neobjavil Ameriku :)
Dal som to len ako priklad, ci sa tu najde aj niekto iny, co sa snazi obchodovat nejak podobne.

Odesláno

To namodro Já tady mám BEMAC LSR na který jsem se koukal, je to bez profit displey a na první pohled mne to nezaujalo, nelíbí se mi vstupy a výstupy na pozice. Ta tvoje ukázka byla o něčem jiném.. SID

373

Odesláno

Side,
je to ten Bemac Trailing stop, který sem připutoval včera (nebo předevčírem :S) od Pacha a blbě počítal. Vymazal jsem z něj vstupy toho nepočitadla a je tam klasický PD.
To nastavení a stopka: nejdřív jsem si řekl, že rentabilitu systému s trailing stop ovlivňuje ta stopka. Takže jsem zkusil různá nastavení stopky od 1 do 30 pips a na ostatním nechal default. :) No a na těch 22 pipsících to dalo nejlepší výsledek. Tak jsem tam nechal oněch inkriminovaných 22 trstp a začal měnit periody. Nejdřív jsem si řekl, že to začnu zkoušet od FMA 8 a SMA9 - 65 (Proč zrovna tohle rozpětí neřeknu ;)) A jel jsem poctivě po jedné a profit display zobrazoval neuvěřitelné příhody :). Pak jsem jsem totéž zopakoval s FMA 9 a pak jsem si řekl, že prostě zkusím i totální nesmysl a dal jsem tam hodnoty 1 a 2. Samozřejmě, že nic moc - ale na druhou stranu mě překvapilo, že to vůbec šlo do zisku. Tak jsem pokračoval a mé překvapení rostlo. :)
To nastavení, co jsem plácnul na sklo, to je prostě to, které jsem měl zrovna na monitoru, když jsem četl tvůj příspěvek, takže to není nijak reprezentativní vzorek :), jen jsem chtěl ukázat, že i systém, který vypadá, jako že ani nic ani moc, se může projevit jako že oboje :).
On má samozřejmě mouchy, ale kdyby se k němu přifařil vhodný filtřík...

Odesláno

To namodro
Aha...tak ten Bemac TS asi v archivu vážně nemám, čemu říkáš klasický PD ? To tvoje nastavení, ale má určitou logiku, FMA 1 stabilně kopíruje cenu a SMA 43 se pak chová jako signál...(obtáčí FMA 1, jako lijana.. :)..No vida !! Inspirace i pro mne .. :)

To Warrior
Sorry, já na to koukal bez zoomu, takže vstupuješ ručně po splnění tebou avizovaných podmínek...Ta kombinace podmínek je dost dobrá ! Ale pokud obchoduješ na více párech, musí to být "makačka" uhlídat všechny ty podmínkové signály.., ne ?

SID

Odesláno

Side,
já mám pocit, že FMA 1 se chová v podstatě jako swing chart - a u toho jsem zatím moc nepochopil, k čemu je vlastně dobrý. :)
Ale to je zatím pořád jen experimentování. Teď mám třeba na monitoru další naprosato nesmyslné nastavení FMA 2 a SMA 7 - a ono je to kupodivu v profitu. Ne moc, a má to velké návraty zpět ale ještě předevčírem bych si myslel, že je to totální ptákovina :). Ode dneška zkouším i ty nejtotálnější... :)

Odesláno

To namodro
přesně, jako Swing chart nebo možná i Gann Hilo s nastavením 1.. :)..ono právě ta zdánlivě nesmyslá nastavení mají svou sílu, už jsem to psal, klasika je mnohdy na dvě věci.... :)..Tudy (zdánlivé nesmysly) asi vede ta správná cesta..GL and GN !
SID

Odesláno

Je třeba číst diskuzi, vyhledávat, být aktivní, ať tady nemáme ty samé dotazy pořád dokola! To samé se tu někdo ptal předevčírem. Má odpověď je: na stránkách VT.
Milan

Odesláno

Side, svoj system skusam len na gbp/usd a eur/usd. Ostatne pary som vynechal, lebo ako pises, bolo by to narocne stihat vstupovat a vystupovat. Tieto dva su si velmi podobne v dennom priebehu, takze sa to da.

Zatial len mapujem vhodne vstupne podmienky a aj cas na pripadne vstupy. Azia obchoduje tieto pary minimalne, takze sa to vacsinou len zvezie hore/dole a casto predtym ako otvori Europa je vhodny cas na vstup, aspon podla mojich vstupnych podmienok.

Vcerajsok bol VELMI super, mal som cas a bol som pri pc a pohyb bol predvidatelny, takze "par demo pips" som si pripisal. Myslim, ze ked si clovek pocka, tak sa docka :)

Odesláno

To Mateej
Techniku zadávání Trailing stop jsem už tady někdy popisoval, stačí vyhledat na tomto vlákně nebo na vlákně VT, už si nevzpomínám, kde a kdy to bylo.
SID

Odesláno

To Sid :

stale sa snazim naporgramovat ten profit display ale stale my vyhadzuje ze "script neprosel kontorlou" uz neviem fakt co urobit aby sa to podarilo ...postupoval som presne podla navodu. DIK moc

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...