Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mate Já nepoužívám obyčejný ergodic, tenhle je předělaný. Lépeřečeno ty křivky cos tam viděl není "jen" ergodic. Jsou to 2 v jednom jeden zrychlený a jeden normal. První z nich neukazuje reálnou hodnotu, ale hodnotu, kterou bude mít ergodic příští bar při současné ceně. Tak jsem dosáhl rychlejší reakce ergodicu. Pravda, neprogramoval jsem si to sám.... Nejsem sketa, dám to sem...ale očekávám ...třeba vděk v podobě knowhow, rad, pomoci, zkušeností atd.

11033

11034

• Odpovědí 4,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Dobrý den,může mě někdo kdo tomu rozumí prozradit jak tento člověk pozná,že se jedná jen o...a bude pokračovat v up trendu?Jak tedy poznat,že se nejedná již o významnější propad?Což o to já to poznám podle tohohle:že předpokládám,že se tak 3 zopakuje..viz obrázek http://www.forexfactory.com/showthread.php?t=120606&page=184 http://www.forexfactory.com/showthread.php?t=120606&page=183

11084

Odesláno

woodie
pokud to dobře chápu, tak ten křížek bez čísla na obrázku je vstup, o kterém nevíš? Pokud ano, tak není o čem diskutuvat, ten křížek je na reverzní divergenci (dno je výš než dno tři a křížek je níž než křížek 3) a navíc trh stále dělá higher highs a higher lows.

Odesláno

Ahoj, nemáte nebo neznáte někdo nějaký script, který by otvíral pozici na open ceně? Jde mi to, že když např. večer v 20:00 trh zavře, abych ráno při otevření vstoupil do trhu na open ceně. Díky

Odesláno

Zdravim, vedel by mi niekto pomoct s naprogramovanim pivotov do Visual Tradera ktore počitaju urovne zo 4 hodinovou periodou? Ani na VT fore ani svojpomocne som to nedokazal naprogramovat....len pre ilustraciu prikladam screen shot toho ako by to malo vyzerat...Dakujem

11162

Odesláno

Woodie to je 5 min graf, ziadny trend tam nie je , je to mozno nejaka intraday reakcia na spravy, bezny denny pochod ceny, ak ches vidiet trend tak zvys TF a tiez je dobre studovat fundamenty

Odesláno

Ahoj tradeři, můžu Vás poprosit? Našel jsem si indikátor LSMA_color který mi vyhovuje, ale chybí mu jedna vlastnost. A to sice alert funkce. Bphužel nejsem programátor a neumím si to tam dopsat. Hledal jsem i na zahraničních fórech a nikde nenašel.

11172

Odesláno

Floky Zdravim.Prikladam indikator Pivot 4 h + S/R.Robil som ho uz pred nejakym casom takze,nerucim za spravny vypocet. Skontroluj si sam ci ukazuje spravne to co ma.Indikator ma sirsie moznosti nastavenia vcetne nastavenia startu hodiny a minuty pre vypocet pivotu plus par mojich napadov.

11194

Odesláno

Floky Zdravim.Prikladam indikator Pivot 4h+S/R.Robil som ho uz pred nejakym casom takze nerucim za spravny vypocet. Vyskusaj ho sam ci ukazuje spravne to co potrebujes.Ma sirsie moznosti nastavenia vcetne start hodina ,minuta pre vypocet pivotu plus par mojich napadov.Tak nech ti sluzi.

11195

Odesláno

Dobrý den,nepodařilo se mi nikde najít nějakou jednoduchou kalkulačku nebo něco podobného na výpočet "zítřejší typické ceny v uptrendu(downtrendu)..dále výpočet průměrné volatility posledních tří dnů+projektované open nebo close..nemáte někdo tušení na jakých stránkách?Přeci jenom se mě to nechce počítat ručně.
případně děkuji :S

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...