Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Cawes vsem,

Zkousim uz x-tydnu na FX obchodovat s WilliamsR indikatorem,ale nejak mi to vubec nejde...Prodelal jsem dost- Ted jsem presel na obycejny MA (nastavil jsem ve VT periodu 10) a je to mnohem lepsi. Ty vstupy MA ukazuje dobre,ale nevim, kdy mam z trhu vystoupit. Prosim pekne - bude prospesne zakombinovat s necim jinym,abych dostaval i nejake signaly k vystupu -ve VT je cela rada indikatoru,ani se v nich moc neorientuji,takze bych rad zustal u MA.

Dik

Odesláno

premnath:
Já si neumím představit, že bych (i když jen na demu) zadal byť jen čekající příkaz bez SL. Jestli to máš jako automatiku, tak si tam zadej "SOS-stoploss" (maximum), a skriptem ho pak můžeš "utahovat".
Když zadáš čekající příkaz bez stopu a pak ti vypadne spojení, tak se můžeš dostat do maléru. Jediná moždost, jak nedávat SL je jistit se jinak Např. opačnou pozicí, jiným párem, jiným trhem (zlato, ...) .

Odesláno

harmonie
Čo myslíš automatikou? Práve takú nejakú automatiku by som potreboval, aby to hneď za mňa zadalo aspoň katastrofický SL, najlepšie aj PT. Mauro trailing to zadá až po vstupe do pozície, ale to už môže byť neskoro.. Potrebujem nastražiť kopu čakajúcich príkazov.

Odesláno

premnath:
Asi jsem nějak mimo. Promiň, jestli to chápu blbě. Předpoikládám, že máš několik (asi hodně) čekajících příkazů a chtěl bys k nim najednou a rychle zadat SL a PT. Je to tak? Pokud ano, tak zní otázka, KDO (CO) ty příkazy zadal? Pokud nějaký EA (automatika, skript, ...), tak si do něj zabuduj, aby ti zadával čekající příkazy rovnou se SL a PT (viz příkaz OrderSend).

Pokud ty čekající příkazy zadáváš ty ručně, tak tam také máš možnost zadat SL a TP.

-----
Mauro neznám. Jestli ho máš ve tvaru mq4, tak si ho uprav, aby ti bral i čekající příkazy. To by až tak velký problém být neměl.

Odesláno

harmonie pretože som analfabet v programovaní, tak hľadám niečo hotové, taký problém muselo riešiť hodne ľudí. Ručne by som zadal čakajúci príkaz (trebárs pravým myšítkom priamo na grafe) a nejaké udělátko by okamžite prihodilo pevný SL a PT, ktorý by bol v tom udělátku prednastavený. Ako som písal Mauro Trailing to urobí, ale až po vstupe do obchodu.

10238

• 1 month later...
Odesláno

Dobrý den,tohle je trochu špatný dotaz..dneska od rána při čekání na ECB tak se EURO pohybovalo 30-50 pips nahoru dolů..používám sice škálu různých nástrojů,ale nevíte někdo jak nebo jakým systémem rozpoznat toto chování trhu?Jde mi o to,že jsem(jedu 15.min)na grafu číhal stále na trend a on nepřicházel a tak jsem zapadal do těchto pohybů(vždy jsem naletěl)..no pokud sem dotaz nepatří tak kam?Nějaký systém někdo používá snad na rozpoznání tohoto(detrendu)??Nebo se pletu...případně děkuji za odpověd. PS:něco co napoví dříve než se celý trend naplno rozjede!Nechci do něj opožděně naskakovat :Sa ani jako dneska se klouzat nahoru a dolů a ztrácet.

10629

Odesláno

Woodie - umět předvídat tak abych předpověděl i takový trh jaký popisujete, tak už proti mě nemá kdo obchodovat :-)) Ne vážně - těžko, pro vás je asi důležité jenom to, zda projedou pro vás nějak důležitou hladinou a pokud se vyvíjí situace jinak než čekáte, tak podle toho zareagovat. Trh je obvykle velmi nervozní při důležitých makrech a popravdě řečno, když se vám sejde několik hvězdičkových makrech v jednom dnu, tak to pak byste měl očekávat všechno jenom ne klidný trh ;)

Odesláno

woodie dobrý názov "detrend". použiť vyšší TF ti asi už napadalo, no ani to ti všetko neodfiltruje, a určite nie nárazové pohyby v čase fundamentov, to si radšej počkaj kam sa to vyberie. "PS:něco co napoví dříve než se celý trend naplno rozjede!" nepoznám indikátor čo by ti toto napovedal. pretože počítajú z toho čo sa už stalo a nepoznám taký ktorý vypočítal aká dlhá a ktorým smerom pôjde ta nasledujúca sviečka. používam vlastné upravené indi. idem však kratší TF5 (TF30) lepši obrázok ako tisíc slov

10638

Odesláno

woodie:
v období co máš na grafu byly zveřejněny fundamentální zprávy, tudíž v tuto dobu můžou trhy poháněné hysterií vyrazit jako splašené a žádný indikátor ti neřekne kam.
V naprosté většině případů je lepší zůstat stranou, pokud již jsi v pozici, tak výrazně přitáhnout SL.
Ať se daří!
JiM (tu)

Odesláno

Nazdar, obchodujem cez MT 4 a pri aplikovani indikatora RSI sa mi indikator objavil, avsak neobjavili sa mi prepredana 30% a prekupena 70% zona...

...neviete v com moze byt problem, indikator RSI by mal byt vsade rovnaky, nie? alebo je to len vec nastavenia?

Kto viete, prosim poradte, dik ;)

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...