Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

To Sid : Entry je tam na 1,7513 sell a exit je 1,7463 co je 53 pip ale na profit display pribudlo len 46 pip . Najvacsou zahadou pre mna je ze niektore entry a exit prepocita dobre ale niektore s chybou. Prikladam obrazok aj script. FastMA := Mov(C,FastLength,s); SlowMA := Mov(C,SlowLength,s); {Trading conditions} Cond1 := cross(FastMA ,SlowMA ); {Long Entry Setup.} {Cond1 Can be more Complex. Cross(?,?) AND...etc.} Cond2 := cross( SlowMA,FastMA ); {Short Entry Setup.} {Cond2 Can be more Complex. Cross(?,?) AND...etc.} LongEntry := Cond1; {Determine Long Trade Criteria Logic} ShortEntry:= Cond2; {Determine Short Trade Criteria Logic} {DO NOT EDIT BELOW THIS LINE} {*********************************************************************} Barnum:= Cum(1); {Assign each chart bar a number. This number is used in calculating Long & Short trade Profits} {Get Long Entry Price} LongEntryPrice := ValueWhen(1,LongEntry,Close + PipSpread); {Get Greater Value Between Long Entry Price-TrStp OR Highest Price since Entry-TrStp} IF(LongEntry=1,1,0); LongStp:= Max(ValueWhen(1,LongEntry=1,LongEntryPrice)-TrStp, highestsince(1 ,LongEntry=1 ,High )-TrStp ); {Get Short Entry Price} ShortEntryPrice:= ValueWhen(1,ShortEntry,Close); {Get Lesser Value Between Short Entry Price+TrStp OR Lowest Price since Entry+TrStp} IF(ShortEntry=1,1,0); ShortStp:= Min(ValueWhen(1,ShortEntry=1,ShortEntryPrice)+TrStp, lowestsince(1 ,ShortEntry=1,Low )+TrStp ); {Define Cond3 & Cond4 to assign LongExit & Short Exit a value required for LogicClosePosition Buy & Sell} Cond3:= Close > ShortStp; Cond4:= Close 0.001,1000,100000); {Calculate Profit from Long Trades} LongProfit := sum(LngPrf ,Barnum )*PipFactor; {Calculate Profit from Short Trades} ShPrf:= IF(REF(DirectionOfTrade,-1)= -1 AND ShortExitSignal =1, ShortEntryPrice - ShortExitPrice,0); ShortProfit := sum(ShPrf , Barnum )*PipFactor; {Calculate Net Profit from ALL Trades} Profit:= LongProfit + ShortProfit; {Calculate Highest Profit Position & Maximum Drawdown} MaxProfit:=highest(Profit ); MaxDrwDwn:=Lowest(Profit ); {Auto-Trading Final Condition Logic} IF(LongEntry=1,1,0); LongStop:= IF(DirectionOfTrade> 0.5, Max(ValueWhen(1,LongEntry=1,LongEntryPrice)-TrStp, highestsince(1 ,LongEntry=1 ,High )-TrStp ),Null); IF(ShortEntry=1,1,0); ShortStop:= IF(DirectionOfTrade ShortStop; Cond4:= Close eventCount('CloseBuy')); OpenSell := ShortEntrySignal and (eventCount('OpenSell')=eventCount('CloseSell')); CloseSell := ShortExitSignal and (eventCount('OpenSell')>eventCount('CloseSell')); {Calculate And Plot Entry Price} ENT:= IF(DirectionOfTrade> 0.5,ValueWhen(1,OpenBuy =1,Close + PipSpread), IF(DirectionOfTrade 0.5,ValueWhen(1,ENT=Close + PipSpread ,ENT ), IF(DirectionOfTrade360

• Odpovědí 4,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

To namodro :
ten profit display by som nebral do uvahy lebo pocita zle. Teraz pri poslednom trade malo pripisat 20 usd a on odratal 190 usd .... pozri sa na to poriadne a rucne si to prepocitaj a porovnaj s PD . Dalsia vec co ma zaraza je ze entry udela sam ale na exit vobec nereaguje. Treba ten system este asi dodelat.

Odesláno

Pacho,
máš pravdu, že to blbě počítá. Snažím se přijít na to kde je chyba, ale nevím, nevím... :(. Na tom EUR/USD 5min mám nastavené implicitní hodnoty:FMA 12, SMA 26, TrStp 0,0025 a ukazuje mi to ke dnešku od začátku grafu 4 Max profit 4199 na 1 lot. Nastavení historie mám 2048.
Nevíš, kde přesně jsi to stáhnul? Mohl bys sem hodit link? Koukal jsem do VT fóra a je tam něco s tímhle názvem víckrát - spíš jako nedodělek s prosbou o radu.

Odesláno

Matus,
podívej se jaké máš nastavení historie. Default je, tuším, 500 candles, já mám nastaveno 2048 - což by možná asi tak odpovídalo. (Vlevo na liště Volby->vlastnosti->obecné->obecné vlastnosti- >communication.

Odesláno

To namodro :

ja mam nastaveno 500 candle takze mi to ukazuje jako Matusovy ale i tak to zle pocita ... staci ked si manualne spocitas obchod od obchodu a zistis ze pripisuje zisky i tam kde je prodelek jako mne dneska. A nevim prijit na to proc to na exit automaticky nezavira. Ale ten AOS vypada dobre ale treba ho dodelat. Sakris uz zase pisu cesky ...je to zvyk :)

Odesláno

To namodro, pacho
No mne pripada ze profit pocita ok
Pri vypocte profitu je treba brat entry, pri short to byva close cena sviece kde to ukazuje signal.
Z obchodu nas vyhodi vtedy ak sa dotkne SL alebo sa prekrizia priemery.
Tento system by bolo dobre pouzivat len v smere trendu, lebo dneska narobil velke straty pri long.

Odesláno

Matus,
zkus si pustit 5min grafy EUR/USD a GBP/USD a podívej se na několik posledních obchodů. Při vstupu do pozice ti to dělá čáru, pokud ji nevidíš, musíš si změnit nastavení v outputu. Ten vstup je po dokončení svíčky (close) plus 5 pips default nastavení (dá se změnit) a + spread 3 pips default. Na trailing stop to dneska minimálně jednou nevyhodilo; tam kde to mělo odečíst, přičetlo.
Nemám to už otevřené, protože jdu konat odpočinek :), ale večer se na to ještě podívám. Zkoušel jsem tam implementovat jiné počitadlo,ale nechtělo to spolknout.
Dobrou noc

Odesláno

TO Matus :
ved si t skus prepocitat ... a tiez si myslim ze to nevyhadzuje hned pri dotyku alebo prekrizeni vzdy to pocka az kym sa sviecka dokonci ...funguje tak vacsina AOS ak nie vsetky. Inak vacsina AOS su trendove. Kvalitni ktory funguje aj pri RANGE som videl len od Sida .

Odesláno

To pacho (z měnových párů) :
Jak jsem psal, jsem začátečník. To AOS není můj výtvor, jen jsem si ho zkusil napsat podle manuálu a zkouším na něm, nastavovat parametry. Není zase tak dokonalý, jak vypadá. Má problém s pohybem trhu do strany s malou volatilitou.
Učím se rozpitvávat hotové AOS, abych byl schopen využít dílčí informace a ty pak implantovat k jinému AOS.
Pro začátek jsem použil AOS z VT MA of RSI s upravou hodnot - viz. minulý obr.
Změnou hodnot se podařilo získat menší opoždění na vstupech. Dále bych to chtěl doplnit o EXIT signály, asi na principu, co použil ve svém AOS "bemac"
pokud jsem to pochopil, tak měří průběh MA po vstupu na pozici a čeká až se ohne o předem nastavitelnou hodnotu zpět a potom dá EXIT - nečeká tedy na překřížení s druhým MA. Příkazy highestsince a lowestsince.
Dále bych chtěl doplnit o funkci, která zamezí obchodování při pohybu do strany s malou volatilitou. Zatím mne ale nenapadá z jakejch indikátorů bych to sestrojil. Postupně si proberu hotové AOS, třeba to už někdo vymyslel...

Velmi by pomohlo, pokud někdo má, nebo zná odkaz na podrobné info o skript jazyku použitém ve VT (popis jednotlivých funkcí se syntaxí)
To co je obsaženo ve tvůrci výrazů ve VT je hodně zjednodušené. A je to trochu jiná matematika, než na kterou jsem byl zvyklej v excelu.

PeJo

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...