Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Slubil som, ze sem dam prihlasovacie udaje k demu, kde bude bezat test Scalpera EUR/GBP. Takze ak si to chce niekto pozriet tu su udaje pre:
----------------------------------------------------------
ActivTrades Login: 44881 Password: gr5yxfz

----------------------------------------------------------
MIG Login: 872286 Password : 5huierl

Odesláno

Ciao, nevěděl jsem, kde to napsat, tak se předem omlouvám, pokud to zde nepatří. Nevíte náhodou, kde bych mohl najít index volatility a volume. Mám tím na mysli, že by tam bylo zobrazeno v které dny je největší volatilita, volume a na jakých trzích. Popř. u kterých měnových párů ?

Odesláno

Volatilita se počítá ze standardní odchylky. Takže jako indikátor volatility můžeš použít šířku Bollinger Band. BB zobrazuje na každou stranu 2 standardní odchylky, což znamená, že uvnitř pásma by se "měla" cena pohybovat ve 95%.

Odesláno

Dobrý den přeji,
nemá někdo zpracovaný výpočet Stochastic oscilatoru v excelu? Ať dělám co dělám podle vzorce
%K=((C-L(n)/(H(n)-L(n))*100 se nemůžu dopočítat správného výsledku. Poraďte prosím. Míla

Odesláno

to Sid,
tomu samozřejmě rozumím. Ale ptám se jestli postupuji správně při výpočtu Stochasic osc. 9,5,5 na minutovém grafu.
Najdu si nejmenší LOW a největší High za posledních 9 minut a s těmito daty počítám, ale stejně se správného výsledku nedopočítám. Zkoušel jste někdy Stochastic vypočítat na papíře nebo jen víte co vzorec znamená? Já to zkoušel několikrát a pokaždé špatně. Věřím, že je tam jen drobná chyba, ale nevím jaká. Mohl bych Vás proto poprosit zkusit vypočítat v excelu Stochastic oscilator 9,5,5 na minutovém grafu pro EUR/USD v nějakém čase a dát me vědět výsledek. Předem děkuji za Vaší ochotu. Míla

Odesláno

MilaH
sice nechápu proč se s tím drbeš přes Excel, když to počítá každá plaftorma, ale budiž....Stochastic formule je léta dána a musí to sedět i v excel nebo i na obyčejném sčotu..pokud je např. close 1,3000, nejvyšší 1,3050 a nejnižší 1,2950, pak je to 1,3000-1,2950 / 1,3050-1,2950..tj. 0,005/0,01=0,5.. Další násobení * 100 je jen úprava do % vyjádření = 50. Perioda 9 je jasná a 5,5 jsou jen MA ze základu, resp. první 5 ze základu a druhá 5 z prvního MA. Nevím, co je na tom nejasné...sorry, ale nahazovat nějaký výpočet do Excelu pro euro pár mi příjde jako zbytečná ztráta času.. :)
SID

Odesláno

to sid,
děkuji za odpověď, ale výpočtu uvěřím až na konkrétním výpočtu dle realných dat. Takto přesně počítám i já, ale přesto výsledek v platformě je jiný. Potřebuji to pro backtest. Míla

Odesláno

Pokud chceš backtestovat v excelu a na obchodování používáš MT4, tak je podle mě nejlogičtější vyexportovat data + hodnoty indikátoru vypočtené platformou. Pak nějaké způsoby a rozdíly výpočtu nebudeš muset řešit.

Odesláno

to Luboš,
to je rada, kterou jsem potřeboval. MT4 používám, le exportovaná data mám jen OPEN, HIGH, LOW, Close. Nevím jak přidat do exportu hodnoty různých indikátorů. Můžeš prosím poradit? Díky Míla

Odesláno

Koukni do nápovědy v Metaeditoru na funkce iStochastic, iOpen(High,Low,Close) a FileWrite. Řešil bych to tak, že bych si napsal skript, který zapíše hodnoty OHLC a indikátoru do souboru, který si potom otevřeš v Excelu.

Pokud se s programováním nekamarádíš, tak mi napiš na libos.fx@email.cz co přesně potřebuješ, kouknu se na to

Odesláno

Dobrý deň ,

potrebujem pomôcť od skúsenejších programátorov. To sú asi všetci. Rád by som si zautomatizoval svoj systém, kvôli psychike.

Indikátory: Suport Rezistence, Rýchle CCI a Pomalé CCI.
Vstup: prerazenie SR nahor, podporené obidvoma CCI nad nulou, Pomalé CCI medzi 100 a 200.
prerazenie SR nadol, podporené obidvoma CCI pod nulou, Pomalé CCI medzi -100 a -200.
Výstup: hook na Pomalom CCI, alebo prerazenie 200 smerom k nule.

Bol by niekto ochotný naprogramovať systém vo VT?
Prajem veľa úspechov.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...