Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

To Pietro, Namodro, Pacho (and all SID Holy Grail System fans :) )
Zdravím, mě osobně se zdá, že spíše než jeden hlavní indikátor mají v SIDově systému všechny indikátory stejnou "váhu" a o aktuálním směru trendu rozhodne jejich poměr mezi bull/bear skupinami. Taky je možné že některé z indikátorů mají "neutrální" směr, to může také ovlivnit rozhodnutí o trendu. Všiměme si, že je systém stále v pozici, takže definování nějaké podmínky pro vstup a jiné (založené na jiném "vypínacím" indikátoru) pro výstup by spíš znamenalo že by neměla být hned otevřena opačná pozice, ale jen zavřena ta stávající...

:S

• Odpovědí 4,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Dobre ranko ,
nemohol som spat tak som zase za svojim pracovnym nastrojom ktory sa vola PC a zase do toho cumim jak debil :)

To Pietro :
ta suvislost s Gann a Swing napadla aj mna len mi tam nesedi to ze Sidovy to da entry este pred prekrizenim . Takze je tam este nieco ovela dolezitejsie naz tie dva indikatory. Nieco to tam este filtruje lebo si vsimni ze po otvoreni sa to niekedy prekrizi aj viac krat ale neda entry. A vsimni si ze to dava signal niekedy uplne nelogicky . Po prekrizeni by to malo ist napriklad sell ale Sidovy to da signal buy . Ja som mal zase taku myslienku ze ked cena otevre i zavre pod MAMA a FAMA tak to da signal ...zalezi od toho co zavre pod nebo nad . Jedna sa hlavne o tu zelenu . Ale neni tomu stale tak . Myslim ze tam je naprogramovanych viac situacii kedy to ma dat entry.

To Sid :

podobny indikator jako tych 12 MA uz si sem daval ..bolo to 9MA a ten pouzivam je dobry a da sa podla toho davat aj entry ak si urcis par velmi jednoduchych podmienok. Inak vcera sisi ked dobre pocitam aspon na dobrych 600 pip gratuluji ..mne se povedlo 600 pip za den len jeden krat :)

Odesláno

To pacho: zkouším si vytvořit vlastní AOS a to co tady Sid nastínil s tím Swingem a Gann HL mi přišlo podobné. Chci to doplnit ješte o nějaké momentum. Jak jsem tady již zmiňoval (přikládal i odkaz) tak se nějací obchodníci snažili prokázat "platnost" TA > ta totiž bývá považována za šarlatánství Jsem rád, že se tady pokoušíte odkrýt tajemství Sidova systému, přispívá to nám všem. Svůj AOS plánuji obohatit ještě o volume. A jak podotkl Sid všechny indikátory zobrazjí se zpožení a to už bývá pozdě. Proto bych taky rád až se mi ten systém podaří otestovat v demu, doplnil podmíky vzájemné souvstažnosti: např určité hodnoty (poměry mezi sebou atd.) indikátoru např před změnou trendu a nebo jiným úsekem v grafu, kde byla příležitost k zisku. Současně chci mít v grafu zobrazeny klíčové události jak jsem to již psal, abych vyloučil pohyby (hodnoty indikátorů) na základě zjevných FA zpráv. Je to taková vize mého AOS. Klidně mi sděl svůj názor co si o tom myslíš ať je jakýkoliv, budu jen rád. abch třeba nedělal zbytečnou práci :-) DavidF

Odesláno

to pacho:
s tím hilo and swing chartem jsem měl namysli něco trošku jiného. Přijde mi, že to vydá signál, pokud se cena crossu ve svíčce(tj. za 15 min na 15min chartu) dotkne obou indikátorů. Ovšem je tam ještě něco jiného asi ve vztahu k MA, protože to neudělá vždy po doteku. Mohlo by to vysvětlit, proč to dává signál ještě před překřížením:-)
Pietro

Odesláno

Nespekulujte nad obrázky, grafy tvoří jen 30% úspěchu, zbytek je only v nastavení period a v jiných drobnůstkách.. Nynější EUR/USD 15 min....od cca 9,30 hod. žádný významnější pohyb není.. SID

342

Odesláno

To Timd : to som si vsimol aj ja ale Sid povedal ze to nema s tim nic spolocne

To Sid :
znamena to ze na grafoch nemame sancu vidiet situaciu podla ktorej to dava signal ? Zda sa ze mame presne nastaveni tych indikatorov ale neupravoval si nieco v skripte priamo jednotlivych indikatorov ?

Odesláno

Vy jste ale spekulanti... :), jasně že jsou skripty rozpitvány a upraveny, jinak by to snad ani nefungovalo..a S/R tam opravdu není..Včera jsem si "rozkuchal" FIMA, který jsem doporučoval ke stažení a použil jen upravené FIMA a taky "rozkuchané" RSI. Výsledek je sice o něco horší než u klasického systému, ale taky ve všem ziskový... navíc nevykazuje tolik vypáníní/zapínání na kratších grafech. Objevil jsem jeden profit displey pro mini loty a vsunul jej tam. Pro normální loty dané hodnoty na grafu x 10. Příklad je na dnešní EUR/USD 5 min., ziskovost celkem slušná. Teď už se budu soustředit na klíčové zprávy z USA. GL All ! SID

343

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...