Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Obrat na float pivote do zelenej o 17.08 , žiadny signál Obrat na float pivote do červenej o 17.31 , žiadny signál. Cena stále klesá ale je ďaleko od pivotu, Napríklad 17.54 by bol dobrý vstup Obrat do longu o 18.45 . Cena je stále blízko float pivotu a tak dáme long od 210,93 Ukončenie o 19.05 na cene 210,96 , opäť nevyužitý potenciál pre ziskový obchod. Iba 3 pipsy namiesto cca 20 Koniec backtestu . Obchodný deň skončil so ziskom cca 50 pipsov, ale možnosti boli trochu lepšie. Prakticky za celý deň iba jeden vydarený obchod . Pre ďalšie testovanie vidím potrebu ukončovať ziskové pozície o niečo skôr, možno predsa len použiť kratšiu periódu na LSMA.

5032

• Odpovědí 4,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Záver : systém, ktorý som tu popísal aj reálne obchodujem. Pravdaže nie vždy tak presne ako som to tu popísal z backtestu. Pri vstupoch dbám aby sa cena pohybovala okolo float pivotu a vstupujem iba v smere jeho farby, teda pri červenom short a pri zelenom long. To je asi jasné z obrázkov. Výstupy riešim najneskôr pri zmene LSMA, čo som v teste uvádzal ako systémový výstup. Veľmi často zatváram pozíciu skôr a potom už len sledujem, ako to ide ďalej bezo mňa.

Odesláno

ahojte,
uz dlhsiu dobu hladam kvalitny indikator do MT4 na vypocet regresie, resp.kanalov pre max.odchylky kurzu...
ak niekto mate skusenosti resp. overene nejake indikatory bol by som velmi vdacny ak by ste ich uverejnili....resp.mi poslali nejake linky....
za pomoc a ochotu vopred dakujem.
bohusch

Odesláno

ahoj onlyx,
dik za rychlu odpoved, cely vikend som studoval tieto indicatory, mam aj tento, jedine co mi vadi je to ze sa nedaju nastavit urovne odchylok..
nevies poradit ake najvyhodnejsie je jeho nastavenie...? mne sa zda parameter m=3 asi najprijatelnejsie, teda to polynomicke nastavenie.....

Odesláno

rhombic1: Ve své výbavě jsem našla ještě jeden zajímavý...jmenuje se Daily range calculator. Ten druhý s přívlastkem "Light screen" jsem změnila barvy písma na černou, aby byl čitelný na světlejších grafech.

5037

5038

Odesláno

andrea:
Velka vdaka andrea za indikatory, budem ich studovat....
nemas nahodou vysvetlenie k jednotlivym indikatorom resp.co presne pocitaju?
mam na mysli napriklad indikatory zacinajuce 4PMA.........
dik za pomoc

Odesláno

Ak je na obrazku adxma, ospravedlňujem sa Má tam byť toto : viď príloha Ja si myslím, že to tam aj je Napokon je tento indikátor iste možné nahradiť vhodne nastaveným adxma, mne jednoducho toto lepšie vyhovuje

5041

Odesláno

Andrea píše: měla bych otázečku ohledně indikátoru TD combo a Trend reversal. Dnes jsem oba indikátory nějaký čas sledovala a napadl mě ještě jeden způsob obchodování s těmito indikátory. Na dvou obchodech jsem to zkusila a oba byly v profitu. Příklad je na přiloženém obrázku. Od včerejška tam jsou celkem čtyři příležitosti k profitnímu obchodu a jeden podle mne falešný signál. Napadlo mne, že by se dalo docela dobře obchodovat nejen na čísle 13, ale i na písmenku P v případě kratších obchodů končících číslem 9, nebo na čísle 1 v případě delších obchodů končících číslem 13. Signály v případě long začínající písmenkem P mají barvu béžovou a začínající číslem 1 mají barvu fialovou. Signály pro short mají barvu žlutou v případě P a světle zelenou v případě 1. Když se podíváme na obrázek, tak první Long obchod nám začíná na Buy 1, kde se objevilo béžové P, tam bysme poprvé nakoupili. V zápětí se objevuje fialová 1, to by nám značilo silnější trend, tady můžeme nebo nemusíme přikoupit. Další signál k nákupu je na Buy 2, kde je další béžové P, tady můžeme přikoupit další kontrakt. Na Buy 3 můžeme přikoupit další kontrakt. Buy 4 je trošku záludné, protože se tam objevily tři signály, dva Buy kde můžeme přikoupit a jeden exit na čísle 13, ale jelikož se před fialovou 13 objevila fialová 1 tak bych nic nezavírala a čekala bych na další fialovou 13 na které bych vše zavřela. Myslím,že indikátor funguje následovně:když jsou čísla nahoře(šipka směřuje dolů),je to signál pro prodej Fialová barva,která má i číslice vyznačené tučně je sekvence,která probíhá několik dnů,můžeme si ji přiblížit jako by byla na 4h grafu a čím vyšší číslo,tím je větší napětí a cena může s větší pravděpodobností spadnout dolů,při 13 se skoro jistě otáčí a padá.Tato nadřazená sekvence obsahuje nižší sekvence vyznačené béžovou barvou,tady jak píše andrea je to pro kratší obchody,kolik sekvencí může obsahovat a co znamenají P zatím nevím,řekl bych že počátek sekvence,na 9 prodáváme,ale jak vystoupit nevím.U nadřazené sekvence můžeme např vstoupit na tučné 13-cefialové barvy a po několika dnech vystoupit na tučné zelené 13,tím bychom měli mít zahrnutý max profit.Čísla zelená a žlutá zespodu svíček jsou pro vstupy do long.Určitě to není vše,možná jsem napsal nějakou kravinu,ale se spojením s 1-2-3 patternem,S/R úrovněmi a např stochastikem je to zajímavý indikátor.

5042

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...