Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

jsem se překliknul a u obrázku je TD reversal (td sequential s alerty), který je Demarkem určen pro daily, tady je to combo které je pro intraday, 1min, 5min, 15min, 30min, u mě to je top indikátor :)

5012

Odesláno

pokud tě k tomu zajímá teoretická čás přímo od samotného Demarka tak mrkni na tohle video. Mluví tam o své práci v TA a jednotlivých indikátorech a nejvíc je řešen TD sequential a TD combo. První minuty jsou o korelaci a od 37 minuty začíná přednáška TD. Okolo 1:20 je zajímavý detail proč na intraday combo a na poziční obch. TD seq. Pro intradenní obchodníky je zajímavé TD combo. Ještě to bude ale chtít hodně práce naučit se s tím dělat na plný výkon... www.bloomberg.com/apps/news?pid=newsarchive&sid=aOp__L_lAqTM

Odesláno

Zdravim
Som zaciatocnik,testujem mt4, a rad by som sa spytal
chcem obchodovat len jeden par usajen na zaklade support rezistance,trendov,rozumu.zaujimalo by ma kolko percent z uctu mate zamorenych v margine alebo kolko by malo byt podla vas najviac?
priklad :mam 1 signal otvorim long nevezme mi to PT
mam 2 signal otvorim short vezme mi to PT
mam 3 signal otvorim long vezme mi to PT
mam 4 signal otvorim long nevezme mi to PT
.
.
.
na dalsi obchod si netrufnem lebo mam 70percent na margine a niekolko pozicii v minuse tak vzdy cakam kedy sa uzavru tie minusove a na margine mam aspon 40percent
pmns

Odesláno

to premnath

popis systému je tu v tomto vlákne niekde na stranách 153 - 156, aj napr. vo vlákne Visual Trading 1.8 na str. 1 a aj inde... treba to pohladať, je toho viac lebo ja to obchodujem už vyše roka a popisoval som to už x-krát... :)

Odesláno

Zdravim
pre radovan65
dlho mi trvalo dokial som precital vsetky tvoje prispevky, asi mame podobny system.Ja by som ten svoj nazval superhedzing.Obchodujem jeden par usajen a na nom mam 3 long a 5short zatial ale len na deme zisk mam okolo nuly pt na 20 pips a cakam.ked sa jedno uzavrie Po signaloch otvorim dalsie a ucet stale narasta neviem ako ale zatial to funguje .Ale k teme vzdy ked som mal predchadzajuce dema a na nich stoplosi tak som sa nervoval ci ma to vyhodi a nakoniec to skoncilo tak ze som zrusil ucet.Moj nazor znie netreba stoplosi to nie je podstatne ale treba vediet aky mam umoreny margin a aky mam PT, swap,leverage.
pmns

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...