Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Nevíte prosím jak je to s indicatorem pro výpočet pivotů ve VT. Když je spočítám klasicky (H+L+C):3, tak mám pivoty jinde než co vypočte VTčko. Zkoušel jsem to i na jiných TF a nikdy jsem se do spočítaných pivotů netrefil.
Eks

Odesláno

[bold] ASID ODHAD [/bold] Na Bloombergu vyšel odhad bank kurzů měn pro rok 2008. Oprášil jsem proto jeden starší AOS, který umožňuje nastavit předpokládaný pivot (cenu) daného páru a pak si zvolit rozpětí (pivoty) podle nastavitelných pips (přednastaveno 50 pips). Jako průraz jsem zvolil PP v nastavitelné periodě (přednastaveno 6). Jako další podmínka je jen to, že cena PP je pro Long vyšší než PP ref(-1). Pro Short pak opačně. Použít lze i SL,TSL a PT. Do "Cena" se vepíše požadovaný kurz měnového páru. GL SID

4812

Odesláno

[b]to SID: [/b]
jenom skromný dotaz. Po spuštění jakéhokoliv Tvého indikátoru mi celkem pokaždé zatuhne PC, resp. platforma (VT). Neber to, prosím, osobně. Určitě je chyba u mne a možná, že jsem to [i] [b]... Tvého indikátoru ... [/b][/i] pojmenoval trochu blbě, ale skutečně je to tak. Připadá mi to jako že vypočet toho skriptu je náročné na výkon PC a tím to zatuhuje. Píšu sem ten dotaz jen proto, že za výkon mého PC se (snad) stydět nemusím a tak dumám, jak na to. Možná, že znáš nějakou pomoc.
Jen tak pro úplnost, snad se v tom vyznáš lím než já.

AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual
Core Processor 4600+
2,41 GHz, 1,00 GB RAM

SZ

Odesláno

sztula
"Po spuštění jakéhokoliv Tvého indikátoru mi celkem pokaždé zatuhne PC..".., no nevím myslím, že to není problém jen v indikátorech, i když jsou někdy náročnější na skript. Rada je jednoduchá - tak je nepoužívej, pokud ti "celkem pokaždé zatuhne PC"... Indikátory používají desítky lidí a snad jim "celkem pokaždé" PC nezatuhne...Posuzovat výkon tvého PC - v tom se nevyznám.
SID

Odesláno

Dobrý den! Je to právě rok, co jsem se začal prokousávat forem o forexu. Mám již založen účet. chtěl bych se zeptat, je-li zde někdo, kdo obchoduje woodies CCi na forexu a pokud ano jaký pattern na jakém páru atd. popřípadě budu vděčný za link, kterým se dopídím, jak nastavit woodies pro daný pár... Děkuji

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...