Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

to premnath
k vianociam to už nebude, ale pracujem na tom. Ide to tažko, lebo sa snažím naučiť aj jazyk MT4. Zatial, ako som písal, ako tak zvládam naprogramovať MT3 (je to podstatne jednoduchšie). Ak by sa našla pomoc, bolo by to rýchlejšie.
Karci

Odesláno

všetci programátori : mám na Vás prosbu, či by bolo možné doplniť jednu možnosť pre exit do indikátora SynergyInd a to síce ak lsma zmení farbu na close prvej a druhej sviečky ( možnosť výberu)

4770

4771

Odesláno

Karci
Už sa teším, ale nepomôžem, lebo neviem programovať. Udc tu uverejnil indikátor, ktorý by sa mal dať prispôsobiť, možno by to pomohlo, alebo aspoň inšpirácia:

Re: MetaTrader 4
Vloženo uživatelem: udc
Datum: December 26, 2007 09:49PM
Statut uživatele:

tady

Přílohy: Pattern Recognition.mq4 (16kB)

Odesláno

SID
""premnath
tohle vlákno není můj šálek čaje a jsem tady spíše host.. - nevím co nazýváš "vlečený SL" ? Trochu to polopaticky rozepiš...a dej do vlákna Indikátory a obchodní systémy - ať tady neplevelíme MT vlákno...
SID
""
Zadal by som cenu pre čakajúcu objednávku, SL vo forme odstupu v pips od budúcej ceny, spôsob vlečenie ceny čakajúcej objednávky trhovou cenou (podobne ako sa zadáva spôsob vlečenia SL) a pevný budúci TP (nevlečený). Entry by sa vliekol za cenou tak, ako sa vlečie vlečený SL a pri obrátení trendu a prerazení vlečenej ceny by sa entry zmenila na trhový príkaz s SL podľa pôvodne zadaného odstupu a s pôvodne zadaným TP.

Odesláno

premnath
aha, ty asi nazýváš Trailing SL "vlečeným SL"... :)..ve VT by to myslím s pomocí nějakého FULL TEMPLATE systému asi šlo v pohodě udělat
SID

Odesláno

Tak nejako obchoduje Ross TTE ak som ho dobre pochopil. Nevieš o nejakom hotovom "FULL TEMPLATE systéme"? Programovanie je pre mňa španielska dedina. Skúsil by som aj VTtrader, aj tak tápem medzi obomi platformami. Ako každý správny začiatočník . :)

Odesláno

premnath:
ono by to jistě šlo i v MT4 a dle mě lépe než ve VT, ale ty máš v podstatě 3 možnosti:
1.otravovat pořád někoho, aby ti to naprogramoval (což se ti evidentně nedaří)
2.těch pár programovacích příkazů se naučit
3.posunovat entry ručně

Pak je ještě jedna možnost se na to vše vybodnout a začít v Kolbence...... no tak si vyber.

Odesláno

Volf Napsal:
-------------------------------------------------------
... Pak je ještě jedna možnost se na to vše vybodnout a začít v Kolbence...... no tak si vyber.
>

Tak mně to rozesmálo, že jsem málem spadl do grafu... (tu)

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...