Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mne by sa to tiež hodilo pre VTtrader. Práve keď som dočítal spomínaný článok o 1-2-3 a uvažoval o tom ako to budem hľadať, aby to bolo štatisticky významné, tak som narazil na túto diskusiu...

• Odpovědí 4,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Ahoj všem, výše uvedený příspěvek od markona vypadá velmi zajímavě, ale nemůžu indikátor dostat do metatraderu, mohl by ho někdo stáhnout a hodit na sklo. Díky moc a hodně úspěšných obchodů....

Odesláno

to markon

díky moc, nevěděla jsem jak to s příponou .rar převést (s metatraderem začím), ještě jednou moc díky a hodně úspěšných obchodů.....

Pal

Odesláno

Ahoj..uz nekdo pohnul ze systemem od markaFX s korelacemi...Nejtezsi orisek je asi zkombinovat ty korelace a vytvorit ekvalizer..viz:
"No jak mi poradil SID, podívám se na USDJPY a GBPUSD a spočítám jejich aktuální korelační koeficient k GBPJPY (vzorec je jednoduchý, je na netu). Ten koeficient počítám do historie 300-1200 minut pro svůj hlavní graf - tedy GBPJPY, který obchoduji na minutovém grafu, to podle toho, v jakém jsem čase a které trhy jedou.
Vyjde mi z toho MAX a MIN hodnota páru, kde je korelace jeste pro mne v prijatelne hodnote. Získám tím zároveň hodně důležitou hodnotu RANGE"
Kazdou pripominka vitana..Diky

Odesláno

markon
Ak nechcem priveľa, mohol by si prosím ťa úplnému začiatočníkovi poradiť aký súbor do akého adresára nakopírovať a ako neznalému angličtiny veľmi stručne popísať ako sa s tým pracuje? Ď.

Odesláno

premnath

Rozzipuješ ten soubor fxss5.3.zip

C / Program Files / (adresář s Metatraderem) / Experts / Indicators - sem nakopíruješ soubory s příponou ex4
C / Program Files / (adresář s Metatraderem) / Templates - sem nakopíruješ soubory s příponou tpl

restartuješ (vypneš/zapneš) Metatrader a najdeš to v "Šablony" pod názvem Fxss

a je to :)

Odesláno

Uz jsem to zkousel i preinstalovat a stejne to nejde a na MT4 od XTB to jde uple normlane :). Opravdu nevim cim to muze byt.Zajimaly by me vysledky jestli stoji za to se tim dal zaobirat.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...