Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Kunas,
neporadim ti sice nastavenia ADXMAPP pre librojen, ale mne celkom pomaha mat otvoreny EURJPY, GBPJPY a USDJPY vedla seba. Ked sa zacnu tie pary hybat spolu, t.j. ze sa hybe Jen, tak to byva vacsinou tutovka. No a potom treba pozerat nastavenia na E/J a U/J, ktore asi uz mas poriesene nejakym sposobom. Snad ti pomoze aj toto..
Endy

kunas Napsal:
-------------------------------------------------------
> Zdravím,
>
> používáte někdo Sidovo ADXMA PP na 5 min TF?
> Zkouším najít nějaké optimální nastavení na
> librojenu a stále se mi to nějak nedaří. Máte s
> tím někdo lepší zkušenost?
>
> Díky
>
> kunas

Odesláno

Endy

sleduji všechny páry jak píšeš, akorát mi přijde, že librojen má o dost větší rozkmit než eurojen a dolarojen. Než mi ADXMA PP dá signál, tak už většina trendu je pryč. Proto jsem se ptal na to nastavení.

kunas

Odesláno

Dívám se,že jsi se zůčastnil soutěže,můžu vědět jak jsi dopadl s těmi indikátory?Já jsem bez indikátorů udělal z 200000
250000 asi za týden,ale potom jsem začal obchodovat live,tak jsem toho nechal.

Odesláno

Dobrý den,

zajímalo by mne, zda-li jsou nějaké stránky kde je výběr všech nejlepších indikátorů a aos apod. na Mt4? Teď nemám na mysli online library v meta editoru, to už jsem prolezla skrz naskrz. Spíš by mě zajímal nějaký seznam na webu:-) Případně by mě zajímalo jestli existuje návod jak si upravit již existující indikátor k obrazu svému, nebo vytvořit nový, případně třeba vložit zvukové signály? Často přijdu o nějaký trend jen kvůli tomu že mám jeden malý monitor a než se proklikám všemi páry které mám otevřeny (mám otevřeno sedm párů, pokud vstoupím do pozice tak sleduji jen ten daný abych v tom neměla bordel).

Díky

Odesláno

Ahoj, zdravim ve spolek. Brouzdal jsem na netu a nahodou narazil na toto. Vim ze bych sem nemel hazet externi linky ale nad timhle se snad pravidla smiluji.. :-) Me osobne obchodni system Krokodyl docela pobavil, natolik ze zacinam premyslet o jeho "pronajmuti" ;) www.profitvn.com/ Jestli uz na to nekdo upozornoval tak se omlouvam za zbytecny spam. Treba se to nekomu zalibi a pujde si pro sve vysnene zisky.. (tu)

D.K.

Odesláno

Zdravim Andreo84,
treba me s tim nevyhodej, ale zkus napsat do horni listy za financnika /wiki/metatrader
tam je manual jak delat indikatory a experty............ Najdes tam vse.........

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...