Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

hanzik: do tohto vlákna sa to už veľmi nehodí (písal som to vo vlákne "psychologie forex trhu" niekde na začiatku). Ako hovoríš bolo to psychické zlyhanie, ale nezvládol som skôr to ziskové obdobie a začal robiť chyby.

• Odpovědí 4,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Zdravim vsetkych. Poradi niekto zaciatocnikovi ako nastavit vo VT Trailing Stop Loss? Na predoslych strankach som nasiel k tomu pokyny, ale nejako mi to nechce fungovat. Dakujem.

Odesláno

xerof:
on to není de facto trailing stop. Jen běží na pozadí AOS, který při poklesu ceny a po dokončení svíčky vyšle market příkaz opačný k tvé pozici, čímž ji uzavře. Trailing stop, který posouvá hodnotu stop příkazu na straně serveru jako v jiných platformách, to není.
Milan

Odesláno

zdravim,mam momentalne konflik,tak bych potreboval poradit.Vsude ctu,ze jsou systemy z 40-50% uspesnosti a pomer vyhry ku strate 1:3 minimalne-teda toto jsem cetl v komoditnim manuale,v psychologii taktez.jenze ja mam system,ktery ma 36% uspesnosti a win-los ratio 2.4 ku 120-temu obchodu.proto jsem se chtel zeptat,jestli vidite rozdil v techto cislech mezi komoditama a forexem nebo jestli si myslite,ze ma cisla jsou v poradku a mate taky podobne zkusenosti,diky za radu

Odesláno

hanzik:
Já bych řekl, že tvá čísla jsou naprosto v pořádku, nejdůležitější je, zda bude pro tebe snesitelné mít poměrně nízkou pravděpodobnost na zisk; zisk a ztráty nechodí pravidelně, občas se stane, že budeš mít s tímto systémem třeba 10 ztrát za sebou.
Milan

Odesláno

dekuji za odpoved.mas pravdu s touto pravdepodobnosti jsem uz zazil velky DD,ktery mel cca 15 strat a dve vyhry,coz bylo psychicky narocne,ale to k tradingu patri.alespon se naucim byt psychicky odolnejsi:)pravdou je,ze kazdy si musi usit system na svou osobu

Odesláno

skatan Člověka potěší, ženěkdo stále využívá i starší AOSy. To co tady zmiňuješ bylo mírně inovováno (přibyly plovoucí pivoty) i lepší posuny v čase....:-). Přikládám pod názvem ASID KOM TF (TF TimeFrame). SID

3646

Odesláno

Sid

Ahoj, dlouho jsem tady nebyl, už jsem na forex skoro zanevřel, ale já se to prostě naučím a hotovo.

Chci se zeptat na Asid koplex. Jaké by bylo nastavení na dvouch grafech tak aby ten větší ukazoval trend a podle menšího třeba 15 minut se nastupovalo. Máš tam dole zobrazené červené a nebo zelené barvy. Co znamenají trend? a nebo otevřené pozice? Díky

Odesláno

Standby pokud myslíš ASID KOMPLEX MA (existuje více modifikací a bylo to určeno dříve spíše jako výukový program pro pochopení jednotlivých typů MA), tak první graf znázorňuje diferenci (rozdíl - laicky řečeno vzdálenost mezi MA1 a MA2) mezi prvním a druhým typem MA. (na obrázku je DEMA v periodě 13 a 89 na dnešním cable - druhý graf je graf rentability...). Otevřené a uzavřené pozice jsou definovány na hlavním grafu šipkami, resp. štítkem Exit.. SID

3647

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...