Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

to noles:
jasně jasně nehodlám nikomu vyvracet jeho volby... u tebe je ok že víš co chceš a za jakých pomínek. Já když pominu bych do mt4 nešel už z toho důvodu, že kdybych v každé mitutě v hodině řekl jednoho brokera který tuto platformu provozuje ta by mi jedna nestačila. Jedeš mt4 a u každého brokera se chová jinak - ne, děkuji. nebudu prosazovat to co jedu já, je to stejně zřejmé, ale zase z jiného pohledu, všude jsou klady i mínusy, o tom žádná.
Baaaj R.

• Odpovědí 4,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

To: noles
no jenom na okraj, jak píšeš o padání CMS tak mi teď došlo, že platforma už dlouho nepadla. Jo občas problikne žlutě, občas se zadrhne oproti MT4, občas to nevezme příkaz v rychlém trhu, ale jinak dobrý. Jsem na ní přes rok live a začátky? Demo bez problémů, live mini loty také žádný problém, plný lot občas problém!!! Jinak to padalo, často se nešlo přihlásit a dost jsem na CMS nadával, ale teď docela dobrý. Mezi náma, když Ti účet roste ledacos zkousneš, když mizí vadí Ti úplně všechno.
Zdeněk

Odesláno

Merlin,
pravdu dis... na pos*aneho i hajzl spadne, jak se rika a pokud se nekomu nedari, tak mu vadi uplne vsechno a nejjednodussi je svest to na nekoho, kdo se o tom ani nedozvi a nebo mu to je jedno... :-)

Mam CMS a dlouhe tydny s tim nemam problem. VT mam zapnute 24 hodin denne a delam na nem psi kusy :-). Mozna, na rozdil od vetsiny :-), mam live a ne demo... demo si take obcas pustim pro ruzne pokusy. Take nepada, jen se prikazy plni pomaleji, ale presne... a tak to nevidim jako problem.

Myslim si, ze zakladem uspechu je trosku solidnejsi pripojeni a dat nejakou kacku do RAMky... a pak by nemel byt problem s nicim...

Odesláno

Tak tak, u VTcka je klicova pamet, prtooze je to zrout, a pripojeni, protoze byvalo hodne citlivy na droboucke vypadky datoveho toku.Jestli se zlepsili, je to fajn, kdyz jsem u CMS mel ucet, bylo to dost tristni.

Odesláno

radovan: prislo mi jako jednodussi reseni presunout se k brokerovi, ktery me necha upravovat entery kdy potrebuju, posouvat SL kam je mi libo, poradi si s o neco horsi kvalitou pripojeni (je to dane dratama mezi ustrednou a barakem) a jeho platforma umoznuje velmi slusny backtesting a tvorbu dobrych automatickych systemu. Sice me leze na nervy obcasnym rozsirovanim spreadu, ale je to mala cena za o dost lepsi pocit z obchodovani. Na druhe strane tenhle broker neumi Sencoruv tunel, coz je vecna skoda ;), ale s tim se da taky prezit.

Odesláno

Chcel by som sa spytat SIDa ale aj ostatnych,

aky mate nazor na bollinger bands ?
Konkretne by ma zaujimalo pouzitie BB ako pomocne pivoty na dlhsich grafoch.
Napriklad na 1h alebo 4h, s pouzitim C, 20, S, 2 + C, 20, S, 3.
A tiez na ich korelaciu s nejakou dlhsou SMA(200) atd..
Vdaka,
Endy.

Odesláno

Endy
jak chceš použít BB na delších timeframe jako pivot ? Je to jen normální MA20 ohraničený jen "kofoušem" na bocích a s vazbou na volatilitu. Je vytvořen pro známou poučku: prodávejte na vrcholu Long (horní křivka) a kupujte na spodní křivce Short..a rozpoznat podle hodinové nebo čtyřhodinové svíčky se s pomocí BB nedá téměř nic. BB je určen spíše pro krátší timeframe....na delších by spíše BB suploval Vegase (a asi s menším úspěchem)...:-). A navíc nejsem příznivec příliš dlouhých timeframe na FX...z hlediska zisk/výkon/efektivita je to podle mne o ničem...
SID

Odesláno

Endy :-)..nemáš za co...nevím v čem děláš, ale dobrou variantou - derivátem BB je BB Bandwith...pracuje mimo cenový rám a signály jsou solidní pro různé timeframe. Navíc se dají hranice H a L volit další volitelnou periodou, zvlášť pro H a pro L. Nastavení BB 20/2 je většinou bráno jako univerzál, ale pro kratší timeframe je myslím lepší tak 10/1 nebo 15/1. Pro VT je to myslím v základních indikátorech TA. Pokud ne, indikátor je v příloze.. SID

2885

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...