Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

DarkMan

Vdaka moc za ten ADXMA pre MT4 a taktiez samozrejme SIDovi. Prave som premyslal nad tym ako to urobit pre MT, ked som to tu nasiel.
Pozeral som na to v piatok a dnes vo VTcku, je to celkom zaujimave pri pouziti napr. s PP. Vyhoda v MTcku je hlavne v tom ze to v pripade AOS moze spinat v priebehu sviecky, ak idem na dlhsom grafe ( napr 1H ). Chce to dlhsi test, ale v piatok by to bolo pekne chytilo takmer zaciatok pohybu po NFP.
Este raz vdaka.

Odesláno

Dow Jones Napsal:
-------------------------------------------------------
> zdravim,
> vsade sa tu spomina Sidov ADXMA. Niekto ho tu
> hodil na sklo uz aj pre MT ale ja nemozem najst
> ten VTckovy.
> nemozete mi prosim niekto hodit link kde je VT
> verzia ADXMA?
>

"Zde najdeš ó to mocné kouzlo Velkého Sida"

www.financnik.cz/forum/read.php?13,2475,page=128

A teď mě napadlo "SID" není to jedno z těch zvířátek z doby ledové? :) :)

Odesláno

DarkMan

Taky jsem chtěl napsat něco podobného ale pak mě napadlo že taky někomu můžu poradit něco málo, protože zatím jsem se nedopracoval k tomu abych mohl radit ve věcech složitých jako ostatní. I když je pravda že pokud budou začátečníci více samostatní, bude to jen ku jejich prospěchu. Já než jsem začal tak jsem pročetl celé fórum několikrát abych našel souvislosti a aby to zaklaplo do sebe. To je totiž minimum které je třeba na to aby člověk vůbec mohl něco začít stavět. Ale asi to bude tím že když vím že něco dokážu udělat sám, nebudu tím obtěžovat ostatní. :)

Odesláno

to rhombic1

koukal jsem na to programovani trategie..muzes jeste k tomu neco napsat...jsem zacatecnik... :S
podstatu chapu,ale ne vse...nekde jsou =,...atd..number/variables...to trochu nechapu..pocet promenych..k cemu presne jsou promene? omlouvam se za hloupou otazku.

jinak dekuji za skvelej link..snad me posune dal.. ;)

jeste ejna otazka..nemohl by jsi trochu posat jednotlive odstavce k cemu presne jsou..co se tam stanovuje...moc dekuji

luky (tu)

Odesláno

to lisakus,
dik za ten link, ja som to samozrejme hladal sam, ale problem bol ze SID v tom prispevku vzdy pouzil termin 'ADX MA',
a ja som to samozrejme hladal ako 'ADXMA' . ospravedlnujem sa ze som pohorsil DarkMana :( nabuduce budem hladat lepsie.

Odesláno

Luky nezlob se že jsem ti neodpověděl. ALe bude nejlepší když si v tomhle poradíš sám, zkoušej, zkoušej, já to nedělám jinak, už jsem si napsal/poskládal 3 experty, jeden vypadá použitelně. Jako jediný nepoužívá indikátory, ale cenu, takový jednoduchý breakout, při backtestu se mi to počítá z close, takže výsledky budou +- sedět. Narazil jsem při hledání na zajímavý indikátor z tradestation a skript pro MT4. Jedná se o Relative Momentum Index. Indikátor se mi jeví zajímavý pro vstupy. Stojí za to si ho vyzkoušet, jen si ho musíte nastavit na ideální hodnoty! Udělal jsem s ním 18 obchodů, jeden ztrátový. Další indikátor je DOLLY, jako ta ovce :), přímo píše konkrétní hodnoty stop buy, stop sell, targety atd. Neřídím se podle něj striktně, ale spíš mi ukazuje, kde koukat po shortech a kde po longech a kde má význam jít proti trendu atd. Používám jej s WCCI, které je moje primární TA. Zjistil jsem, že cci mi pěkně ukáže jestli dojde k průrazu nebo k odrazu, dolly mi pěkně ukáže kde naskočit, při nečitelném trhu vyskočit... Zkuste na to mrknout, třeba to pro sebe shledáte použitelné.

2668

2669

Odesláno

rhombic1
Trochu tě poopravím a doplním s RMI...RMI není nic jiného než klasické RSI, kde je stacinonární proměnná -1, nahrazena variabilním momentem od -1 až po např. -10, záleží co kde preferuje a na jakém timeframe jede....(u RSI jsem nahradil -1 stabilním parametrem -3 a je také doprovodnou součástí mého systémku). Hladina "50" o které píšeš, je klasika z RSI a zažitý level většiny traderů...Nemyslím, že zrovna ideální...Lepší je brát signály pod 30 - pro Buy a nad 70 pro Sell...(oscilace kolem "50" dává dost falešných signálů) neboli klasická přeprodanost a překoupenost pro který je RSI (RMI) určen - kupuješ na klesajícím momentálním trendu, prodáváš na vrcholu pomyslného trendu...ale proti tvému gustu s "50" žádný di.., pokud to vychází..:-)...Někteří profi tradeři (na ultrakrátkých timeframe) berou z RSI (RMI) jen jasnější signály - pod 20 a nad 80...osobně preferuji 25 a 75..:-)
SID

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...