Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Ahoj, nezkoušel jste někdo system Tlatomi? Cetl jsem o nem na Forexfactory a odzkousel jsem ho. Testoval jsem rucne prvnich 14 dni v rijnu na GPUUSD 15min. (system je puvodne pro 4H) a vysel mi cistej zisk 1100 pips. Coz se mi zda dost podezrele. Jesli se mi to podari, tak prikladam indikatory do MT4 a navod.

2576

2577

Odesláno

Ad Tlatomi:
SilverTrend sice překresluje, pokud ale odpreparujeme překreslování, pořád má cosi do sebe. Přístup Orange Roshana je svébytný, nectí příliš RRR a spokojí se s malým, ale jistým ziskem na kontrakt. Dost zajímavé výsledky dává Tlatomi v kombinaci s BrainTrend systémem. Fakt.
Dobré obchody, Méďa

Odesláno

Kurkapetr:
Silvertrend se ukáže na aktuální svíci, ale pak skočí na další svíci. Ty si myslíš, že už máš jít long, ale on to pak posune dál a cena spadne o 100 pips než konečně zůstane stát
M.

Odesláno

[bold]ADXMA pro MT4[/bold] Jelikoz hodne lidi patra po ADXMA pro MT tak tu to je, doufam ze SID nema nic proti a jeste jednou dik SIDe. Kdyz uz tu je verze pro VT a MT mozna by bylo dobry kdyby ti co potom tak touzili napsali casem jak tento nastroj uspesne pouzivaji, co vy na to? Mira

2625

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...