Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

zdravím vás,
mám problém s pivoty. Když ve VT do 10-ti minutového grafu na cablu vložím indikátor pivot daily tak se mi zobrazí jen rovné čáry za předešlý den. Na všech ostatních timefrimech i na všech ostatních párech se zobrazuje normálně. Nevíte někdo čím to je? Dokonce i když zadám jiný čas než 17.00 EST tak se to zobrazí normálně.

Odesláno

To Sid :

vsimol som si jednu vec ... SID PPS mi pocita pivot spravne iba od 15M grafu a vyssie. Na 5M a 10M su tie pivoty uplne ibde . Na libre je dnesny pivot na 10M a 5M o 30 pip nizsie ako na 15M ... je to normalne ?

Odesláno

Sid:

Co hovoris na prierazy pivotu samotnymi svieckami?Alebo to dava prilis vela falosnych signalov a tak si to skusil filtrovat tak, ze pouzivas prierazy pivotu klzavymi priemermi?
Mam system postaveny na prerazeni pivotu svieckou plus nejaky entry buffer k tomu na odfiltrovanie falosnych prierazov (blizsie vo vlakne Breakout systemy, str 26). Myslis, ze to treba radsej o nieco doplnit a nespoliehat sa len na prierazy svieckou? Vedel by si mi prosim nejako v tomto poradit ako to vylepsit?

Maatej

Odesláno

to sid,

ved prave ze mam aos z pd aj vo vystupoch su parametre pd ale na grafe nemam nic, preto sa pytam,,,kde to najdem , alebo ako aktivujem,,
a este ked spustim aos z pd tak mi automaticky spocita zisky a straty od casu kt. je prvy na grafe?

diki za odpoved

Odesláno

to volf: diki uz som to nasiel... ale stale tu mam problem,s ktorym si neviem poradit, zatial.. na grafe sa mi zobrazuju vstupy a vystupy spravne, ale pozicia sa otvori skor a niekolkokrat, pricom vstup a vystup z pozicie mam definovany ako cross. Prikladam aos aj obrazok, dakujem za radu..

2569

2570

Odesláno

vyzera to tak , ze vzdy ked dojde ku crossu aj ked este nie je ukoncena sviecka , mi to otvori poziciu,,,
ale neviem ako osetrit aby to otvorilo az po ukonceni sviecky,,

prosim niekoho , aby sa na to pozrel, nemozem sa pohnut dalej..

dakujem..

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...