Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Nedávno jsem se zde ptal na nefunkčnost indikátoru s Pivot Points a čtyřmi přidanými EMA od Sida. PP4MA (strana 67,68), tak pokud to chtěl někdo použít a neumí si to spíchnout sám, tak jsem objevil tu chybičku. Malilinkatičkou...:-)

Ve scriptu nahoře chybí před "BarCount:= cum(1);" ta dolní pomlčka, má to vypadat takto "[bold]_[/bold]BarCount:= cum(1);"
Nejsem programátor, přišel jsem na to náhodou, když mi to stále nešlo, ale já si je prostě chtěl vpravit do svého systému, pak jsem přišel na to, že ty PP jsou vlastně v základu VT. Side jestli vzpomínáš chtěl jsem jen alert na cross:-)....

Hodně pipíků všem.

Odesláno

Martyn
ve staré verzi to fungovalo bez pomlčky, proto v nových verzích byly u někoho problémy s klasickými a Fibo pivoty..tuším od verze VT 1,8 je to s pomlčkou..
SID

Odesláno

Martyn
To si tedy objevil Ameriku..:-)..Pivot points máš v základu VT snad ve 3 verzích....klasika, Fibo, denní, týdenní, kombinované atd..na VT fóru je verzí asi dalších deset....nedávno jsem tady dával Pivot points "čtyři v jednom"..Klasika, Fibo, Camarila a Manuál - tam je už to taky s tou pomlčkou..:-)
SID

Odesláno

Dobry den.

Prosim Vas poradte:

Mam aos , u kt. by som chcel filtrovat vstupy a vystupy este pomocou ineho indikatora.

aos:

{***Fisheruv aos***}

maxh:=HHV(pr,periods);
minl:=LLV(pr,periods);
val1:=0.33*2*((pr-minl)/(maxh-minl)-0.5);
val2:=val1+0.67*ref(val1,-1);
val3:=If(val2>0.99,0.999,If(val2 val4:=0.5*log((1+val3)/(1-val3));
fisher:=val4+0.5*ref(val4,-1);
signal:=ref(fisher,-1);

{Definice trendu}
UpTrend:=fisher>signal;
DownTrend:=fisher
{Signal Long a Short}

Long:=Cross(fisher,signal);
Short:=Cross(signal,fisher);

{OpenBuy a CloseBuy}

OpenBuy:= Cross(fisher,signal) and (eventCount('OpenBuy')= eventCount('CloseBuy'));
CloseBuy:= Cross(signal,fisher) and (eventCount('OpenBuy')> eventCount('CloseBuy'));

{OpenSell a CloseSell}

OpenSell:= Cross(signal,fisher) and (eventCount('OpenSell')= eventCount('CloseSell'));
CloseSell:= Cross(fisher,signal) and (eventCount('OpenSell')> eventCount('CloseSell'));

indikator:

HLd:=If(C>Ref(Mov(H,Lb,S),-1),1,If(C HLv:=ValueWhen(1,HLd0,HLd);
HiLo:=If(HLv=-1,Mov(H,Lb,S),Mov(L,Lb,S));

malo by to otvorit poziciu ak je splnena podmienka, ked gann hilo je nad signalom a opacne.

dakujem za kazdu radu..

Odesláno

piko
nevím, zda jsem dobře pochopil o co se ti jedná, ale mělo by to být úplně triviální..:-):

Long:=Cross(fisher,signal) and HiLo>signal;
Short:=Cross(signal,fisher) and HiLo
{OpenBuy a CloseBuy}

OpenBuy:= Long and (eventCount('OpenBuy')= eventCount('CloseBuy'));
CloseBuy:= Short and (eventCount('OpenBuy')> eventCount('CloseBuy'));

{OpenSell a CloseSell}

OpenSell:= Short and (eventCount('OpenSell')= eventCount('CloseSell'));
CloseSell:= Long and (eventCount('OpenSell')> eventCount('CloseSell'));

SID

Odesláno

to Sid. Dakujem za radu . Omylom som otvoril tento problem aj v inom vlakne takze sa ospravedlnujem. Som to upravil podla tvojho pipisu, no teraz mi to iba otvara pozicie ale neuzatvara ich...

2529

Odesláno

wellard: mohol by si prosimta pastnut sem trojicu indikatorov co si spominal na 129 strane tohto threadu ?
myslim:
Chop Zone Index
Woodieho CCI
Sidewinder
Viem ze to tu uz je niekolko krat ale rad by som si bol isty ze mam tu spravnu verziu
Dakujem.

Odesláno

Dobry den,

mam AOS, spustený na dvoch grafoch / 2 rôzne parove meny/ , na jednom mi to otvori poziciu automatcky, ale na druhom uz nie.
Poradte mi prosim Vas , preco? , treba nieco zmenit v nastaveni aos?

Dakujem za radu.

to SID: uz mi aos funguje.

Odesláno

Dobry , den

mam aos:

{***gann aos***}

HLd:=If(C>Ref(Mov(H,Lb,S),-1),1,If(C HLv:=ValueWhen(1,HLd0,HLd);
HiLo:=If(HLv=-1,Mov(H,Lb,S),Mov(L,Lb,S));

signal:=ref(C,1);

{Definice trendu}
UpTrend:=Hilo DownTrend:=Hilo>signal;

{Signal Long a Short}

Long:= Cross(signal,Hilo);
Short:= Cross(Hilo,signal);

{OpenBuy a CloseBuy}

OpenBuy:= Cross(signal,Hilo)and (eventCount('OpenBuy')= eventCount('CloseBuy'));
CloseBuy:= Cross(Hilo,signal)and (eventCount('OpenBuy')> eventCount('CloseBuy'));

{OpenSell a CloseSell}

OpenSell:= Cross(Hilo,signal)and(eventCount('OpenSell')= eventCount('CloseSell'));
CloseSell:= Cross(signal,Hilo)and(eventCount('OpenSell')> eventCount('CloseSell'));

v grafe mi to ukazuje vstupy aj vystupy do pozicie , ale automaticky sa mi spusti len opensell, potom sa uz nevykona ani closesell ani openbuy a predpokladam ze ani closebuy.
Ucim sa tak ze prezeram ine aos, takze niesom ziadny borec v tomto , takze prosim niekoho skusenejsieho aby mi poradil,

diki

Odesláno

piko
podle mne je někde chyba v definici podmínky Signal(ref(C,1). Pokud nahradím "signal", klasickým C (close) např. Long:= Cross(c,Hilo);...AOS se normálně zavírá a otvírá...S podmínkou signál nepracuji, takže ti asi kvalifikovaně neporadím..
SID

Odesláno

Sid,

vdaka za tvoje skvele indikatory. To ADX MA vyzera uplne skvele. Velka vdaka este raz:). Chcel by som sa spytat, ako pouzivas MA 100 a 200 v indikatore ASID PPS. Mohol by si to, prosim, nejako naznacit?

Maatej

Odesláno

Ahojte. Mozete mi prosim vas poradit, ci existuje indikator (resp. sposob), ktory by ukazal ci mena posiluje, resp. oslabuje? Myslim tym, ze ked GBP/USD ide na sever, moze to znamenat, ze GBP posiluje, alebo USD oslabuje. Da sa to nejako urcit? Dakujem.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...