Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Side,
veliký dík za Tvůj ADX MA.Využívám už Tvých APLOV PIVOT 5,ASID PPS i Tvého ADX tunelu.Dlouho se Ti chystám za ně poděkovat,protože mi posunuly mnohem,mnohem dál.Věřím,že Tvůj nový dárek bude ze stejného soudku.Ještějednou dík za Tvou nezištnost.Do toho děkování bych rád zahrnul i Pacha,že to od Tebe vyžmundral.

Ivan

Odesláno

Side,

s tím plněním prasátka to jde zatím těžkopádně.Lépe mi to jde s vykrmováním prasátek skutečných.Pokud by si měl cestu na Šumavu,tak se ozvi a za to Tvoje duševní vlastnictví máš u mně nějaké vykrmené.

Ivan

Odesláno

Prosím někoho o pomoc. Nejde mi indikátor od Sida PP4MA ze strany 68. Když ho chci přidat do grafu napíše mi to toto: Chyba v nástroji TA v kompilaci s hlášením "Ustanovení určit slovo, konstantu, vyjádření nebo funkci %Unknown var-jméno%"....hlavně se mi líbí hranice a mezihranice S/R na ukázkovém grafu, MA už bych tam naházel nebo si pohrál s tím jak je tam dostat i když scripty a nějaký tagy atd. to já vůbec...Sidovi díky za inspiraci

Ještě druhý dotaz pokud můžu, je nějaká možnost si dát alert (zvukový) na nějaký cross? Nebo se to musí kdyžtak programovat...

Odesláno

přeju hezký večer,mám dotaz,zapnul jsem si ten aos z vaší dílny....DV_K,M,S,....je to ta první neupravená verze,bez časovače,ale nejde mi tonic to neotevře ani nezavře.....mám dotaz,čím to je????díky....

Odesláno

Martyn
1. divné , měl by normálně jít a fungovat...možná je to tak, že novější verze VT už to nebere...ale to se mi nějak nezdá...

2. dej si do scriptu - přiklad:

Martyn:= Cross(MA1,MA2);
Martyn1:= Cross(MA2,MA1);

Pak si klikni na Vstup - Nový - do Var name i Name zadej Martyn a pak si jen "zafajfkni" Alert a vyber zvuk, kterým ti to bude signalizovat....To samé s Martyn1...Můžeš so to označit i graficky, "zafajkneš" - Graphic enabled a vybereš si symbol a vhodnou barvičku..
SID

Odesláno

Sid
Výborně, děkuji. Zatím mi to nejde, ale budu zkoušet. Nevím jak vpravit MA do scriptu, ale projedu pár scriptů a snad to odkoukám. Nebo pokud bych chtěl jen alert tak se tam dávat nemusí? Protože když přejmenuji normálně MA v grafu, tak se mi přejmenují všechny.
Dá se udělat i alert na cross MA se svíčkou?

Odesláno

Martyn
v každém základu VT jsou scripty na MA - je to triviální...MA:= Mov(MAPrice,MAPeriods,MAType);
stačí se pak jen podívat do Výstup, jak je to specifikováno anebo zadat přímo MA:= Mov(c,20,e); a máš specifikován EMA 20 s cenou close....do Vstup pak zadáš jméno (Var name, Name) - MA a zvolíš křivku a barvu (Indicator Output), aby jsi to měl na monitoru - stačí kouknout do manuálu VT..:-)
alert si můžeš de facto udělat na všechno...:-)..
SID

Odesláno

to all metatrader coders Takze zase sa obraciam s prosbou na mt programatorov. Potreboval by som aby niekto opravil pripadne doprogramoval adx ma pre MT. V prilohe zasielam nedorobene adx ma, uz by tam nemalo byt vela prace;)

2498

Odesláno

matus:
namísto přemlouvání MT4 aby se naučil kody z VT bys udělal daleko lépe, kdyby ses snažil pochopit MT4 programovací jazyk. Materiálu je v diskuzi MT4 dosti - i české překlady manuálů.
Milan

Odesláno

Sid
Asi už ti ty děkovačky mohou jít na nervy, ale nemůžu jinak:-) Opět dík, chtěl jsem si dát jen zvukový alert, abych nemusel být přimražen k pc a tak mě to programování chytlo, že jsem si s tím hrál do dvou do rána...a to jsem prosím v životě takové jazyky nebo programování vůbec nepoužíval...

Good trading.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...