Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Volf: ekonomické indikátory v záložce data jsou z easy-forex jejich kalendářv xml, vždy je třeba provádět refreš. refreš je potřeba provádět u news v záložce inet. přes pravé tlačítko. Data pro výpočet VaR a range jsou z fxstreet > tools > currenci rates history. Tuto "indikaci" jsem si dopsal zejména z důvodu podobného pohledu na trh jako používají globální hráči. viz odkazy co jsem zde dával nebo google výraz var a forex.

DavidF

Odesláno

pacho Hodinový pivot nebo spíše aktuální trendové linie - myšlenka je úplně jednoduchá. Stanovíš si nějaké hodiny obchodního dne a podle určitého algoritmu pak spočítáš, jak se pár průběžně choval...počítám to většinou na periodu 200 na 5 min. nebo 10 min. grafu. Většinou to stanovuji na 8 hod. a 10 hod. dopoledne a na 13 hod. kdy začíná N.Y., konec u všech ve 23 hod. Doplněno je to ještě o ADXMA v krátké periodě (MA 5,ADX na 14), který kopíruje graf a udává aktuální stav.. No a pak je to už jednuduché - co je nad aktuální křivkou (křivkami) má tendenci být Long, co je pod - Short...Když to kumuluji s PP a s "normálními" pivoty mám zhruba obrázek o aktuálním trhu a hlídám spíše jen fundamenty, které by to mohly narušit..:-). A když se signály z více indikací spojí a jsou i podpořeny fundamenty - jdu do toho.. SID

2429

Odesláno

Ahoj Sid

Prosim ta nepomohol by si mi svypocitanim toho algoritmu pre ten hodinovy pivot?
V skole sme mali matiku len tri roky a algoritmy tam veru neboli. Pocita sa to nejako ako dnovy pivot? Neviem si stym poradit. Dakujem :)

Odesláno

Forexak
počítá se to úplně triviálně, podobně jako plovoucí pivoty (PP), kdy se "hodnotí" průměrem rozdíl mezi nejvyšší a nejnižší cenou...

U PP je algoritmus např. pro periodu 200:

DU:= HHV(Ref(H,-1),200);
DL:= LLV(Ref(L,-1),200);
DM:= (DU+DL)/2;

DM pak udává samotný plovoucí pivot.

U trendových "hodinových" pak:

Křivka:= HHV(H,200)-LLV(L,200);

Pak se k tomu jen přidají další podmínky, startovací a konečné časy, stopkřivky a je to..
SID

Odesláno

Ahoj všichni.. otázka na programátory ve VT. Už jsem se jednou ptal, ale znovu. Jak dopsat do AOS - jeho skriptu - specifikaci profit limitu? Hledal jsem, zkoušel jsem a nic moc jsem nevymyslel. Dá se to vůbec teoreticky? To že AOS otevře pozici a ihned naskočí předdefinovaný PT, na kterém to případně uzavře? Díky - ještě jednou... :)

Odesláno

Radius:
nic takového ve VT nejde... Maximálně můžeš naprogramovat automatické vypnutí pozice pokud cena překročí nějakou hodnotu, ale vypnutí proběhne až na další svíci.
M.

Odesláno

Radius Ve VT máš AOS(y) ve kterých jsou obsaženy spolu jak Stop Loss, Profit Limit, Trailing Stop a nově i BO SL (jeden takový přikládám)..Vše ve Vt zavírá až na další svíčce anebo ručně po alertech...Automat ti zapne na následné svíčce..máš to v příloze, pokud by to vyhovovalo.. SID

2445

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...