Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Indikátory a obchodní systémy

Sid

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Pěkný den,
mám dotaz, možná už to tady bylo ale přes veeškerou snahu najít jsem nenašel... Jak do AOS vložit profit limit.. tedy zadat při startu jeho hodnotu. Jak se to projeví ve skriptu, popř. ve vstupech a výstupech? Jak to definovat? Díky za pomoc, mám AOS který je skvělý ale zatím jen na ručních výstupech z pozice, fakticky tedy zadání profit limit, ale integrací výše poptávaného by se toto odbouralo. Díky moc,
Radius
P.S, Otázku duplikuji ve vlákně "programování ve VT"

Sdílet pomocí služby

Jo jo hodím, hned jak jej dopracuji.. :) Funguje skvěle na vstupech, ale vůbec ne na výstupech. Proto PT a SL (ale ten ještě nevím) aby bral prostě jen fixně určené limity. Zkouším to naostro na live, ale ne puštěný, jen realizuju manuálně určené vstupy. A PT zadávám ihned, psychika zatím odolává, i když na 0,1 lot se aní není čemu divit.. :)

Sdílet pomocí služby

Nieco je na forexfactory.com a tam hladaj tlatomi. Je aj tlatomi.com ak si pamatam ,Trochu som to testoval ale zverejnene EA mi davali neexistujuce ceny a tak tie senzacne vysledky som vsetky zahodil. Bud to ja zle testujem alebo su zle napisane EA. Pre manualne obchodovanie to vsak vyzera byt dobra myslienka, este by som to doplnil nejakym CCI a trendom a vystupy sa mi tiez videli prilis rychle , ale skusajte...

Sdílet pomocí služby

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...