Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Indikátory a obchodní systémy

Sid

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Ten spread se dá překousnout, přesně jak píše Tuktuk a pokud jedeš na data tak to ani nepoznáš. Horší jsou opravy objednávek. Pokud to potvrdíš po zadání a pak zjistíš, že máš špatně čas, tak to musíš zadávat znovu. Stalo se mě to, když vyplňuješ kolonku Signal nebo Schedule. V běžných formulářích, když začneš vyplňovat kolonku, se ti automaticky zakroužkuje/zatrhne volba, ale tady si musíš dávat pozor abys to udělal ručně.

Sdílet pomocí služby

Tuktuk,TEQA:
V tom doporučení podle mně není náhodou, zadávat aktivaci entrů už 3 min. před zprávami. Já bych to s těmi sekundami zase tak nepřeháněl... :-)
Vždyť když se podíváte na grafy, tak poslední 2 minuty před vyhlašování něčeho důležitého nemají svíčky skoro žádnou volativitu. Je vyjímka, když to překročí rozpětí 3 pips.

Sdílet pomocí služby

DarkMan:
Celá stránky jsou prošpikovaný odkazy na PDF dokumenty s nápovědou a tam najdeš popis i k jednotlivým metropolím.... :-)
TEQA,Tuktuk: Řekl bych, že nám tady začíná vznikat nová "frakce"... :-) Navrhoval bych založení nového vlákna na téma FxEngine. Přeci jen se to trochu vymyká kategorii: "Indikátory a obchodní systémy".

Sdílet pomocí služby

images:

přesně jak napsal TEQA, jde o to vyzkoušet, jestli jsou schopni vyplnit příkaz i v tak netradiční čas jakým jsou vteřiny před, nebo po, myslím že to stejně nevyužiju (stačí mibohatě ty 3 minuty), ale když člověk testuje, nemá co ztratit :o)

Jinak jsem zkoušel už exity BEIJING LONG/SHORT a CAIRO, ale zatím se vyplatil jen trlSL :o))

Sdílet pomocí služby

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...