Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

To all:

Na live jsou potom další možnosti jako ukládat si své automaty na různých párech atd. Pokud bude na live stejná exekuce příkazů jako na demo, tak by to bylo dost dobré. Už se na to chystám tak dám pak vědět.

• Odpovědí 4,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

to All:

já na FX engines dneska na 14:30 nastavil ruční entry na EUR/USD, USD/CHF a GPB/USD na long i short a výstupy
nastavil na ty různé města...
automat sem zadal na EUR/USD, žádný jiný pár ani na demu zadat nejde, nastavil jsem to přesně na DGO short i
long a strategie conservative, moderate a aggressive, tak uvidíme co to udělá :D...
Marek

Odesláno

Tak jak vám to ve 14:30 na FXengines vyšlo? Teď u mě nic moc, ale je to způsobeno, že mám na test zapnutý i ultra-agresivní režim, který na data není vhodný (jde o breakout systém se SL 40).

Odesláno

TEQA:

jak už jsem psal ve vlákně "Komentáře.." naházel jsem tam pár taktik a něco z toho bylo cca 300 pips - to je i se SL. NO něco to do sebe má, ještě tam něco mám nachystáno teď na 16:00, tak uvidíme.

Odesláno

To Tuktuk:

OK, jde o to načasovat správný vstup a jít na více typů entry (1. na PT, 2. třeba trl SL). U příštího testování fundamentů vypustím ten ultra-agresivní breakout automat.

Odesláno

TEQA:

jo jo za těch cca 14 dnů už jsem tam vyzkoušel hodně variant, a je to celkem v plusu, ale chce to ještě vychytat mouchy a možná je to skvělá pomůcka, jinak jsem taky mimo jiné zjistil, že ten jejich graf je při zoprávách o dost rychlejší než VT, což by mohlo být taky ku prospěchu - alespoň jsemto už dvakrát využil :o)

Odesláno

To Tuktuk:

Taky to sleduji, co kdyby nastal "Sencorův tunel".

To all:

Jinak jsem si pro přehlednost zpracoval ty výstupy s FXengines to xls, kdyby byl zájem dám ji sem na sklo.

Odesláno

Tak jsem se díval na ty včerejší data a bude potřeba otestovat u některých zpráv i vstupy. Osobně vidím vhodnější nastavení vstupu na News Spike Normal nebo Reserved. Ten Instant je na některé méně významné nebo "cik-cakové" zprávy moc těsný (1-12 pips od akt. ceny) ně mi to otevřelo opačné pozice.

Odesláno

To Tuktuk:

Taky jsem to na HDP nastavil na ty všechny způsoby vstupů v kombinaci se vstupem v 14:27 dle jejich doporučení (Alerts - Trade Ideas - mají tam i uvedené SL a PT na příslušnou aktuální zprávu) a dle sebe ve 14:29:25. Výstupy jsem nastavil na: 1. pevný PT 75 SL 12, 2. trlSL 15 s PT 75 a 3. trlSL 25.

Odesláno

TEQA:

já to nastavil podle sebe na 14:29:40 (kratší čas se mi před důležitější zprávou nevyplatil už párkrát, lítá jim to tam ja šílené), výstupy mám na 1.trlSL 25 2. TOKYO20 a vstupy na RESEVED a NORMAL.
INSTANT vylučuji, ten je fakt vhodnější na Non Farm Payrolls, nebo na sazby.
Včera jsem zase vyzkoušel ten jejich automat na EUR/USD, ale nevyšlo to, i když ztráta byla menší než u ručního obchodování :o) (ikdyž jsem byl v zisku pomalu 300pips, ztráta byla potom -250)

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...